KAMERA COFANIA

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
Igul77
0 gwiazdek
Auto: Tribeca B9
Polubił: 0
Polubione posty: 0

KAMERA COFANIA

Post 11 kwie 2014, o 13:26

Witajcie
Proszę o pomoc , jesli się ktoś spotkał z tym problemem oczywiście ... ;-) .
Mam Tribece B9 i chcę zamontować do niej kamerę cofania , niestety po podpięciu do ekranu ( KENWOOD 86281XA00A ) przez złącze czincz i podaniu zasilania na kamerkę ekran nie przełącza się. I to moja prośba , czy możecie mi pomóc w podłączaniu tego , może należy podać napięcie do ekranu które każe mu przełączyć na obraz z kamerki . :cofee: czekam cierpliwie na Wasze sugestie bo swoje pomysły wyczerpałem .

sherif
2 gwiazdki
Auto: Outback 3.0 MY08

Re: KAMERA COFANIA

Post 11 kwie 2014, o 15:30

w OBK o ile pamietam to podlaczylem sie w zlacze kamery w "radiu". Nic innego nie robilem, przelacza sie automatycznie.
Jezeli ty chcesz podlaczyc sie do ekranu .. to moze te zlacze/wej trzeba jakos aktywowac. Nie masz w jednostce centralnej wejscia na kamere ?
Pozdrawiam
Marcin

Igul77
0 gwiazdek
Auto: Tribeca B9

Re: KAMERA COFANIA

Post 11 kwie 2014, o 19:43

Dzięki za odpowiedz . Z tyłu ekranu mam wejście ... chyba na kamerkę i jest to gniazdo czincz , ale po podpięciu nie ma żadnej reakcji . Pod tym linkiem http://www.ebay.com/itm/2006-2007-SUBAR ... 1194903052 znajdziesz zdjęcie tego ekranu który ja mam . O jaką jednostkę centralną pytasz ? gdzie jej szukać ?

ODPOWIEDZ