Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
jmiciuk pisze:
to nie obracaj kota ogonem
Mam kota. Nawet się jeszcze raz przyjrzałem, gwoli upewnienie. Jest zuuuuupełnie inaczej
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67
-
deLux
- 5 gwiazdek
- Auto: X.X
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
deLux
-
Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Niedźwiedź
-
Buła
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów jest w stanie polecić osobę która sprowadza sprawdzone silniki? Pilnie potrzebuję silnika do Forestera 2007 2.0 160 KM... Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Pozdrawiam.
Buła
-
Kubik1
- 5 gwiazdek
- Auto: impreza 2,0
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Buła pisze:Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów jest w stanie polecić osobę która sprowadza sprawdzone silniki? Pilnie potrzebuję silnika do Forestera 2007 2.0 160 KM... Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Pozdrawiam.
Nie ma czegoś takiego jak sprawdzone silniki . Nikt Ci nie da Gwarancji na silnik z nieznanego auta . Każdy mechanik musiałby go rozebrać i zweryfikować stan techniczny . To się wiąże z kosztami . Kupno używki jest zawsze ryzykowne . Czasem lepiej zweryfikować stan tego swojego bo może się okazać lepszy niż ten z Alledrogo .
Kubik1
-
Buła
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Jasne, rozumiem że to będzie zawsze kupno kota w worku, w pewnym sensie. Ale chodzi mi raczej o to żeby to był silnik gdzie auto nie było walnięte w przód (nie przestawione bloki), a sam silnik przed wymontowaniem z auta normalnie równo pracował. Chodzi mi po prostu o uczciwego człowieka który handluje używanymi częściami i nie sprzedaje "podejrzanych" czy "kombinowanych" podzespołów.
Buła
-
Boombastic
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester 2,5 XT MY2008 z 2007 r. już sprzedany
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Buła pisze:
o uczciwego człowieka który handluje używanymi częściami
Jedno wyklucza drugie, szczególnie biorac pod uwagę że rynek częsci zamiennych jest zasilany przez złodziei samochodów.
Boombastic
-
FUX
- 6 gwiazdek
- Auto: jeżdżące
-
Polubił:
236 razy
-
Polubione posty:
350 razy
Buła pisze:Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów jest w stanie polecić osobę która sprowadza sprawdzone silniki? Pilnie potrzebuję silnika do Forestera 2007 2.0 160 KM... Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Pozdrawiam.
I teraz wystawiłes z tym doopniętym silnikiem do sprzedaży?

FUX