Problem zwywalajacym bezpiecznikiem 50A

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
Przemo.c
0 gwiazdek
Auto: SUbaru Legacy 2.0 D
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Problem zwywalajacym bezpiecznikiem 50A

Post 11 lut 2014, o 18:59

Witam wszystkich !
Jestem nowy na forum .
Moj problem polega na tym ze wywala mi bezpiecznik 50A pod maska co daje na zegarach 3 zolte kontrolki (silnik, przekreslone P w koleczku i samochod w poslizgu). Potrzebuje pomocy co jest tego przyczyna jezeli juz byl ten problem gdzies opisany to prosze was o nakierowanie na odpowiedni link.
Moje autko to SUBARU LEGACY 2.0 D 2010r.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i posiadaczow SUBARU.

lukasz_rider
1 gwiazdka

Re: Problem zwywalajacym bezpiecznikiem 50A

Post 11 lut 2014, o 23:53

Witaj.
Najprawdopodobniej gdzieś masz zwarcie albo któryś ze sterowników ześwirował. Najlepiej zacząć od prześledzenia instalacji za bezpiecznikiem.

Przemo.c
0 gwiazdek
Auto: SUbaru Legacy 2.0 D

Post 10 mar 2014, o 03:07

Witam ponownie. Na razie problem zniknął po wymianie klocków hamulcowych nie wywala bezpiecznika. Ale jest jeszcze błąd (C 1143 ) którego nie da się skasować i nie wiem co oznacza może ktoś z was PANOWIE mi podpowie.

bart76
0 gwiazdek
Auto: subaru legacy

Post 11 sty 2015, o 21:37

Witam

U mnie to samo - SUBARU LEGACY 2.0 D 2010r. Zapaliły się trzy kontrolki: Silnika, Trakcji oraz przekreślone P. Po dwóch dniach znikło samo. Jednak podjechałem do serwisu i komputer odczytał błąd C 1143. Nie można go skasować. Czy ktoś może wie co to za problem. Z góry dzięki.

ODPOWIEDZ