Czy ktoś z sz.p. Forumowiczów może polecić jakiś zamiennik dla owej sześciennej pierdołki z trzema śrubami, jaką łączy się szprychę wychodzącą ze "standardowego" siłownika centralnego zamka z cięgnem zamykania/otwierania w drzwiach?
Ta pierdołka jest wykonana z ciasta chyba, już któraś popękała.
Cwancyk łączący siłownik centralnego z cięgnem w drzwiach
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
ozarek
- 2 gwiazdki
- Auto: Lancia Delta HPE GT/ Subaru Forester MY02 N/A
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Cwancyk łączący siłownik centralnego z cięgnem w drzwiach
powinienem gdzieś mieć takie blaszki i cięgna, jak nie zapomnę jutro to poszukam w garażu.
A tak OT mógłbyś rzucić okiem na dwa ost schematy, bo nie wiem czy ja źle zrozumiałem Twój opis, czy kolega poniżej http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 25#p473761
A tak OT mógłbyś rzucić okiem na dwa ost schematy, bo nie wiem czy ja źle zrozumiałem Twój opis, czy kolega poniżej http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 25#p473761
Think.Feel.Drive.
Nie rozumiemy się. Nie potrzebuję żadnych blaszek i cięgien. Chcę WIEDZIEĆ czy jest coś, co można z powodzeniem i łatwością wykorzystać jako zamiennik standardowej kostki ze śrubami z gównolitu.
Takich kostek mogę mieć na kopy, ale wolałbym jednak zamontować coś, co za rok jeszcze się nie rozpadnie.
Takich kostek mogę mieć na kopy, ale wolałbym jednak zamontować coś, co za rok jeszcze się nie rozpadnie.
Myślę że najpewniejsza opcja to dorobienie cwancyka z niegównolitu we własnym zakresie
Marcin
-_-
-_-
-
ozarek
- 2 gwiazdki
- Auto: Lancia Delta HPE GT/ Subaru Forester MY02 N/A
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
w takim razie może zacisk do linek stalowych, czy to w postaci '8' czy klasycznej obejmy U, baryłki, albo krzyżowy.
Think.Feel.Drive.
Bergen, Metalzbyt. Jedności Narodowej.