Czujniki temperatury
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
arturj
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Czujniki temperatury
Hej, może ktoś mi wytłumaczyć gdzie dokładnie znajdują się czujniki temperatury w imprezie 2.0 n/a 2001? Wiem, że jeden trzy pinowy jest w kolektorze wodnym ale za co on odpowiada i gdzie jest ten drugi, może ktoś ma jakąś fotkę? Dzięki.
Sprzedam bandita 1200
Re: Czujniki temperatury
Na tej fotce masz zaznaczone mniej więcej gdzie są obydwa czujniki: http://s11.postimg.org/u4afouxmr/3526_3_DSC_0055.jpg
Są zaraz obok siebie. Jeden jest na zwykłą kostkę a drugi na jednoprzewodowy nasadzany konektor.
Są zaraz obok siebie. Jeden jest na zwykłą kostkę a drugi na jednoprzewodowy nasadzany konektor.
-
arturj
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5
Dzięki za odp. i tak mam problem UPG po raz drugi w ciągu 2 miesięcy, więc czujniki ogarnę później - choć pewnie wcale nie będzie potrzeba. FUCK 

Sprzedam bandita 1200
Dwa razy w ciągu 2 miesięcy? Za pierwszym razem na pewno zrobiłeś wszystko dobrze? Takie przypadki to prawie zawsze błąd człowieka albo tania uszczelka.
-
arturj
- 2 gwiazdki
Uszczelka ori robota ASO - od początku było coś nie halo, oddałem im po przejechaniu 12 km, do teraz jeżdżę z dziurą w termostacie ostatnio znowu zaczęło bąblować do wyrównawczego. Jak widziesz na sprzęcie nie żałowałem a jest d.u.p.a
Sprzedam bandita 1200