Gdzie obszyć kierownicę z wytłoczeniem napisu???

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: "22B" RX Colin
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Gdzie obszyć kierownicę z wytłoczeniem napisu???

Post 25 wrz 2013, o 22:08

Kupiłem kierę Nardi STI, taką jak w 22B :razz: ale jednak przydało by się ją obszyć. Miejsc, gdzie obszywają jest pewnie wiele, ale pojawia się problem, bo kiera ma na dolnym centralnym ramieniu wytłoczny napis NARDI i chciałbym, żeby po renowacji on też był na miejscu. Macie jakieś namiary gdzie mi to zrobią, oczywiście najlepiej w okolicy Wrocka, gdzie mógłbym podjechać. Jeśli nie w okolicy, to pewnie już nie ma znaczenia gdzie, bo wysyłka wyjdzie tyle samo. Ważne, żeby ten napis zrobili.

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Obrazek

Roque
0 gwiazdek
Auto: Impreza GT 1998r. Nardi Torino

Post 26 wrz 2013, o 23:33

Dziś rozgryzałem ten temat krążąc po tapicerach z okolicy. Także mam kierownicę z wytłoczonym napisem NARDI. Jak na razie nie udało mi się nic znaleźć ale poszukuję. Zaproponowano mi, że można obszyć kierownicę ale zostawić ten fragment z napisem. Jest w dobrym stanie. Będę jeszcze szukał. Gdybyś coś znalazł to pochwal się:)

przymar
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Legacy IV
Polubione posty: 1 raz

Re: Gdzie obszyć kierownicę z wytłoczeniem napisu???

Post 27 wrz 2013, o 12:03

W okolicy Wałbrzycha i Krzeszowa jest trochę osób które się na tym znają, bo była tam fabryka Takaty, która obszywała kierownice do luks-samochodów. Tam może znajdziecie nie tyle tapicerów co zawodowych obszywaczy kierownic.

zinc
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
Polubił: 1 raz

Re: Gdzie obszyć kierownicę z wytłoczeniem napisu???

Post 13 mar 2016, o 13:18

jakis konkretniejszy namiar?? ja mam zwykla raid ale zamszu juz nie ma i tez chce poprostu solidnie zrobic:P
wroclaw i bliskie okolice, ktos cos??
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow

ODPOWIEDZ