Subaru XT z 87r amortyzatory przednie pneumatyczne

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
Ripper
0 gwiazdek
Auto: Subaru SVX / Subaru XT / Subaru Outback
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Subaru XT z 87r amortyzatory przednie pneumatyczne

Post 4 kwie 2016, o 17:11

Witam,
moze na wstepie napisze ze moja historia z Subaru trwa juz od 2001 roku i juz bylem tu forumowiczem ale z niewyjasnionych mi wzgledow mojego konta juz nie ma :/
pewnie nie bylem zbyt aktywny :/
wiec tak - poszukuje pilnie amortyzatorow przednich pneumatycznych do mojego Subaru XT z 87r
Dzwonilem juz do subaru, pisalem maile do hurtwni
szukalem na ebay-u
allegro
itp
no i nie ma
chce aby bylo oryginale dlatego szukam takich jakie powinny byc czy ktos moze wie jak sie do tego tematu zabrac ??

mam 3 subaru w mojej kolekcji - zdjecia i opisy modeli wszytko w swoim czasie :) najpierw pilnie potrzebuje tych chlolernych amorkow :)
musze je wymienic bo jeden cieknie i nie przeszedl przegladu dlatego szukam roznich rozwiazac
tak - slyszalem ze mozna zalozyc zwykle nie regulowane ale to jest wyjscie dla tych co sie poddali :)
pozdrawiam

akir
1 gwiazdka

Re: Subaru XT z 87r amortyzatory przednie pneumatyczne

Post 4 kwie 2016, o 17:38

Ripper pisze:Witam,
moze na wstepie napisze ze moja historia z Subaru trwa juz od 2001 roku i juz bylem tu forumowiczem ale z niewyjasnionych mi wzgledow mojego konta juz nie ma :/
pewnie nie bylem zbyt aktywny :/
wiec tak - poszukuje pilnie amortyzatorow przednich pneumatycznych do mojego Subaru XT z 87r
Dzwonilem juz do subaru, pisalem maile do hurtwni
szukalem na ebay-u
allegro
itp
no i nie ma
chce aby bylo oryginale dlatego szukam takich jakie powinny byc czy ktos moze wie jak sie do tego tematu zabrac ??

mam 3 subaru w mojej kolekcji - zdjecia i opisy modeli wszytko w swoim czasie :) najpierw pilnie potrzebuje tych chlolernych amorkow :)
musze je wymienic bo jeden cieknie i nie przeszedl przegladu dlatego szukam roznich rozwiazac
tak - slyszalem ze mozna zalozyc zwykle nie regulowane ale to jest wyjscie dla tych co sie poddali :)
pozdrawiam
Moze ich regeneracja?

Wysłane z mojego Honor 7.

Ripper
0 gwiazdek

Post 4 kwie 2016, o 17:47

no tez o tym mysle tylko czy sie da i gdzie :/

Ripper
0 gwiazdek

Post 5 kwie 2016, o 13:11

A moze ktos z was wie czy byly montowane te same amorki w innych modelach ??
bo na aukcjach spotylam ze np amorki do leon albo loyale ale wszystko wskazuje ze wtedy sa to do wersje bez pneumatyki

crazy_ivan
1 gwiazdka
Auto: XT, Turbodziadek szatan

Post 9 kwie 2016, o 11:16

Do XT pasuje po drobnej przeróbce zawias pneumatyczny z Leone, przy czym trzeba też przełożyć solenoidy, aby nie poszedł do góry jak Leone. Na PM podsyłam Ci namiar do gościa który ma komplet pneumatu do XT.

ODPOWIEDZ