Awaria skrzynii AT Forester XT 2.0T Gdańsk pomozecie?

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
krzyhoo
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Awaria skrzynii AT Forester XT 2.0T Gdańsk pomozecie?

Post 1 maja 2016, o 19:30

Cześć,

Ten sam temat wrzucilem na kropke. Mam nadzieje ze wybaczycie bo sytuacja podbramkowa. Szczegoly:

Dzisiaj po wymianie opon spotkala mnie bardzo niemila przygoda. Skrzynia podobno bezawaryjna 4biegowy automat w Forku 2.0 XT MY04 zawiodla. Wpadla chyba w tryb awaryjny. Chodzi caly czas na 2gim biegu. Odlaczenie klem aku na kilka godzin nie pomoglo. Przez elm237 na bt nie jestem w stanie nic odczytac. Czy ktos moze poratowac kablem tym co ma ASO tactrix? Jestem z Gdańska. Auto jest na miejscu.

Wszelkie dobre rady również mile widziane...

Kogo polecicie do takich tematów w trójmieście co ogarnie skrzynie AT. a najlepiej z doswiadczeniem w subaru? Zarowno aso jak i nieaso lokalne niestety rozlozyli rece... nie maja fachowców w temacie AT do mojego modelu. Podobno jest jakis dobry serwis AT w Rumii? Czy moze Sosnowski?

PS Jak jezdzic w trybie awaryjnym zeby nie zalatwic wiecej rzeczy w aucie? Auto jezdzi caly czas na drugim biegu od ruszania do rozpedu.

Sorry za babol w tytule. Z emocji. Powinno oczywiscie byc 2.0XT...

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ