Witam małe pytanie co to jest za tłumik lub katalizator lub cokolwiek zaznaczone na zdjęciu?cholernie mi brzęczy przy 2 tys obr/min czy można to wyciąć i wstawic rurkę czy jak?Auto Subaru Forester 2.5 X (bez turbo) USA 2003 rok.
PS. Patrząc od strony silnika najpierw mam 1 kat (z 2 sondami) potem jest drugi katalizator potem to cos na rysunku potem taki mniejszy co też widac na jednym zdjęciu i końcowy.
Forester 2.5 X 165 Km co to za tłumik?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Forester 2.5 X 165 Km co to za tłumik?
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
Re: Forester 2.5 X 165 Km co to za tłumik?
Może brzęczy Ci osłona, ale żeby zaraz wycinać?
Mi tam coś pobrzękiwało właśnie na określonych obrotach, podspawali trochę i jest spokój.

Osłony mam pospawane są na sztywno brzeczy tylko ta czesc co zaznaczylem 10 razy sprawdzalismy na podnosniku tylko to slychac.wydaje mi sie ze to jest tylko tlumik srodkowy na aledrogo widzialem podobny zestaw za 120 zl mam nadzieje ze będzie pasowal. Doczytam jeszcze co i jakk chyba ze to ktos mnie naprowadzi.
Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem - Nieważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie dumny z "wygranej"...
- SubaruGARAGE
- 1 gwiazdka
- Auto: WRX 04MY
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Profesjonalne łączenie tłumików to i profesjonalne porady