Amortyzatory gwintowane wymiana pilne
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Amortyzatory gwintowane wymiana pilne
Witam zakupiłem amortyzatory gwintowane do mojego subaru ,teraz mam pytanie czy jest cos takiego ze jezeli zle sie ustawi przod z tyłem znaczy sie nie równo to bedzie problem ze zmianą biegów ???????????????????taka informacje dostałem od mechanika a chciałem przód troche bardziej obniżyć jeżeli ktoś coś wie to z góry dzieki za info.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Re: Amortyzatory gwintowane wymiana pilne
co ma zawieszenie do zmiany biegów? 

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
swietny mechanik!! ja go chce poznac!! tylko wczesniej zjem jakies lsd albo inne cholerswo... :D
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
Tak myślałem że zawieszenie niema nic wspólnego ze zmianą biegów pytałem z ciekawości sam nie jestem mechanikiem dzięki za odpowiedz 

daj namiar na tego mechanika
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- cypkenzie
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Forester MY'04 był teraz Impreza GC8
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A GDZIE KUPIŁEŚ ZAWIESZENIE ?Daromax pisze:Witam zakupiłem amortyzatory gwintowane do mojego subaru ,teraz mam pytanie czy jest cos takiego ze jezeli zle sie ustawi przod z tyłem znaczy sie nie równo to bedzie problem ze zmianą biegów ???????????????????taka informacje dostałem od mechanika a chciałem przód troche bardziej obniżyć jeżeli ktoś coś wie to z góry dzieki za info.