Demontaż nawigacji i montaż schowka w Subaru Forester II

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
Woozie
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Demontaż nawigacji i montaż schowka w Subaru Forester II

Post 22 wrz 2016, o 13:12

Czy ktoś już kombinował zamianę GPS'a na schowek w Forku II?

Nawigacja mi się cholernie nie podoba, do tego zwyczajnie nie ma dla mnie sensu bo mam swoją lepszą aktualniejszą :)

Czy da się wymontować nawigację i zamontować w to miejsce schowek?

piotruś
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
Polubił: 320 razy
Polubione posty: 202 razy

Re: Demontaż nawigacji i montaż schowka w Subaru Forester II

Post 22 wrz 2016, o 15:14

Woozie pisze:Czy ktoś już kombinował zamianę GPS'a na schowek w Forku II?

Nawigacja mi się cholernie nie podoba, do tego zwyczajnie nie ma dla mnie sensu bo mam swoją lepszą aktualniejszą :)

Czy da się wymontować nawigację i zamontować w to miejsce schowek?
Pewnie tak, bo niektórzy przeprowadzali operację odwrotną. Kupowali sam daszek i montowali w nim np. stację multimedialną.

Jakiej używasz nawigacji i gdzie ją masz zamontowaną?

Woozie
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Demontaż nawigacji i montaż schowka w Subaru Forester II

Post 22 wrz 2016, o 15:20

Jestem przyzwyczajony do nawigacji w telefonie. Mam tam Yanosika + AutoMape, czasem Waze do jazdy w grupie.

Dzisiaj odebrałem telefon, że znaleziono mi Subarkę, wszystko tak jak należy tylko tą nawigacje ma :D Taki wybredny jestem, że musiałem się wcześniej dowiedzieć czy ją bez problemu usunę.
Nie trawie żadnych dotykowych wynalazków poza telefonem. Jeszcze gdyby nie była tak zainstalowana nieładnie (kwestia gustu, mi się cholernie nie podoba) to bym jej po prostu nie używał.
A tak to wole schowek, jeszcze jak się tam wmontuje kilka gniazd USB to jest idealne miejsce na jakieś dodatki "pod ręką".

Dzięki za szybką odpowiedź :) Teraz czekam na telefon czy Forek się okazał godny zapakowania na lawetę i będę w końcu miał prawu bytu tutaj :D

ODPOWIEDZ