forester II czujnik temperatury

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
ODPOWIEDZ
gawron
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

forester II czujnik temperatury

Post 29 wrz 2016, o 19:50

gdzie w subaru 2.0 wolnossącym znajduje się czujnik temperatury, bo nie mogę znaleźć help me ;-(

Kubik1
5 gwiazdek
Auto: impreza 2,0

Re: forester II czujnik temperatury

Post 29 wrz 2016, o 19:54

gawron pisze:gdzie w subaru 2.0 wolnossącym znajduje się czujnik temperatury, bo nie mogę znaleźć help me ;-(
Temperatury czego?

gawron
0 gwiazdek

Post 29 wrz 2016, o 19:59

sorry nie sprecyzowałem, chodzi mi o płyn chłodzący

arturj
2 gwiazdki
Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5

Post 4 paź 2016, o 20:07

Gawron bylo zapytac w poscie o Twojej UPG. Czujnik masz po prawej ztronie auta czyli jak staniesz przodem to po lewej w okolicy kol dolotowego. Ogolnie marny dostep, jak wroce jutro do domu to moge kliknac fotke. to jest wkrecone w kolektor wodny. Ale zostaw czujnik- mowilem Ci.
Sprzedam bandita 1200

gawron
0 gwiazdek

Post 4 paź 2016, o 21:41

arturj pisze:Gawron bylo zapytac w poscie o Twojej UPG. Czujnik masz po prawej ztronie auta czyli jak staniesz przodem to po lewej w okolicy kol dolotowego. Ogolnie marny dostep, jak wroce jutro do domu to moge kliknac fotke. to jest wkrecone w kolektor wodny. Ale zostaw czujnik- mowilem Ci.
dzięki ;-) , czujnik już namierzyłem, mam nadzieję że to jednak nie UPG. na początek jak pisałem pójdzie pompa i termostat, czujnik przy okazji też wymienię( Bo skoro kupiłem...)

arturj
2 gwiazdki
Auto: Forester SF - był, była impreza gd 2.0 n/a, była na szczęście już nie ma e61, jest Forek sh 2,5

Post 4 paź 2016, o 21:56

Aha :-)
Sprzedam bandita 1200

gawron
0 gwiazdek

Post 7 paź 2016, o 19:29

wymieniłem termostat pompę i czujnik temperatury i... jest jak na razie ok :-d :thumb:

arturj
2 gwiazdki

Post 7 paź 2016, o 19:45

I oby, tylko że czasem subarki płatają takie figle, że kilkaset km jest okej a potem problem znów się powtarza. Obstawiam, że jednak znów wrócisz do tego tematu, oby nie, ale ja jestem chłodnym realistą...
Sprzedam bandita 1200

Kubik1
5 gwiazdek
Auto: impreza 2,0

Post 7 paź 2016, o 21:03

arturj pisze:I oby, tylko że czasem subarki płatają takie figle, że kilkaset km jest okej a potem problem znów się powtarza. Obstawiam, że jednak znów wrócisz do tego tematu, oby nie, ale ja jestem chłodnym realistą...
Przestań rozsiewać fetyszyzm :-p

gawron
0 gwiazdek

Post 7 paź 2016, o 22:00

arturj pisze:I oby, tylko że czasem subarki płatają takie figle, że kilkaset km jest okej a potem problem znów się powtarza. Obstawiam, że jednak znów wrócisz do tego tematu, oby nie, ale ja jestem chłodnym realistą...
i weź tu się człowieku ciesz z łykendu :o :drunk:

ODPOWIEDZ