Witam!
Kupiłem sobie ostatnio transmiter fm w celu używania go jako zestawu głośnomówiącego z możliwością odbierania na nim rozmów telefonicznych. Transmiter działa bardzo fajnie, ale jedyną wada tego rozwiązania jest to,że żeby odebrać rozmowę muszę wcisnąć przycisk aux na radiu. Pytanie w związku z tym mam następujące:
1. czy można jakoś zaprogramować radio by podczas słuchania rozmowy w momencie gdy ktoś zadzwoni po odebraniu rozmowy, przełączenie a aux było automatyczne. A może jakiś dodatkowy układ trzeba dorobić?
2 czy jest wejście aux w Foresterze III (wersja SH) 2008 w obrębie deski rozdzielczej, bo nie mogę znaleźć? Jedyne gniazdo aux jakie udało mi się znaleźć jest blisko dźwigni hamulca ręcznego (po prawej stronie fotela kierowcy ) ale poprowadzony stamtąd kabelek do przodu auta wygląda nieestetycznie.
Wiem ze niedawno był podobny temat ale nie znalazłem tam odpowiedzi.Może to wydawać się mało ważny temat , ale tu chodzi o nasze bezpieczeństwo I dlatego namawiam wszystkich do zainstalowania zestawów głośnomówiących które działają w sposób który nas zbytnio nie absorbuje.
wejście aux
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania