Dymek
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
grzesiek147852
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza GC Combi
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Dymek
Witam 3 dni temu kupiłem od znajomego mechanika Forestera 3 z 2008roku z silnikiem diesla. Dzis po przyjeździe z miasta zobaczyłem lekki dymek z pod maski. Był naprawdę lekki ale zauważalny i raczej koloru niebieskiego. Ktoś wie co to ewentualnie może być? Dym po około 2-óch minutach znikł
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
-
grzesiek147852
- 0 gwiazdek
Re: Dymek
Mylisz się. Wcześniej kupiłem mazde od niego i przez rok zero naprawrecki pisze:Tak zaczyna sie scenka pt. Mialem znajomego mechanika. Teraz poznaje go na ulicy, on odwraca wzrok.
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
grzesiek147852
- 0 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
-
grzesiek147852
- 0 gwiazdek
Bardzo możliwe. Dodam ze trochę wyleciało przez kratkę nawiewuKonto usunięte pisze:A nie rozlało się coś gdzieś w komorze silnika i po prostu odparowało?
- Luke Skywalker
- 0 gwiazdek
- Auto: MY'12 Wueriks EstiAj...
- Polubione posty: 0
Gumowa osłona prawego wewnętrznego przegubu cała? Jak pojawia się malutka nieszczelność, rzuca smarem na kolektor i ekran termiczny podczas jazdy. Śmierdzi z kratki na postoju i leci dymek spod intercoolera od strony pasażera.
Zerknij sobie pod samochodem.
Drugi typ: przewody olejowe turbo lubią się rozszczelnić, przynajmniej w STI... Efekt wizualny podobny.
Pozdro!
Luke
Drugi typ: przewody olejowe turbo lubią się rozszczelnić, przynajmniej w STI... Efekt wizualny podobny.
Pozdro!
Luke
Jasna Strona Mocy
-
grzesiek147852
- 0 gwiazdek
Dzięki wielkie za rady. Jak coś będzie wiadomo to napiszeLuke Skywalker pisze:Gumowa osłona prawego wewnętrznego przegubu cała? Jak pojawia się malutka nieszczelność, rzuca smarem na kolektor i ekran termiczny podczas jazdy. Śmierdzi z kratki na postoju i leci dymek spod intercoolera od strony pasażera.
Pozdro!
Luke