Kompresor klimatyzacji 2.5
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Witam czy ktoś się orientuje czy do subaru outbacka 2.5 b podejdzie kompresor klimy z 2.5 t lub z 3.0 ?
Re: Kompresor klimatyzacji 2.5
gregor23 pisze: czy do subaru outbacka 2.5 b podejdzie kompresor klimy z 2.5 t lub z 3.0
NIE albo TAK -> ponieważ sprężarki były różne w różnych wersjach (modelach, modyfikacjach), a nie w zależności od pojemności skokowej silnika albo zamontowanego turbo.
Jeśli wyjmiesz sprężarkę z modelu który miał identyczną instalację klimy jak Subaru Outback 2,5 benzyna (wersja/rocznik nieznane) to być może będzie pasować.
Re: Kompresor klimatyzacji 2.5
Czemu zmieniasz komprssor ?
Regeneracja felg ;
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Malowanie proszkowe
Prostowanie felg
Spawanie felg
Świętokrzyskie 507304269
Witam . Panowie i Panie potrzebuje pomocy .
Mój kompresor do klimy z hatchbacka 2008 bezyniak 2.0 się kończy. Jest możliwość zakupu od subaru 2009 tez bezyniak. W załączeniu przesyłam zdjęcia z naklejka specyfikacji jednego i drugiego kompresora . I tu pytanie do specjalistów. Czy się na da ?
Mój kompresor do klimy z hatchbacka 2008 bezyniak 2.0 się kończy. Jest możliwość zakupu od subaru 2009 tez bezyniak. W załączeniu przesyłam zdjęcia z naklejka specyfikacji jednego i drugiego kompresora . I tu pytanie do specjalistów. Czy się na da ?