jak działają napędy forester 2009 us automat i czy ktos robił 4EAT Środkowa blokada mechanizmu różnicowego
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
jak działają napędy forester 2009 us automat i czy ktos robił 4EAT Środkowa blokada mechanizmu różnicowego
Trochę jeżdzę w terenie i chcę zrozumieć jak działaja napędy a i może usprawnić je
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 1126 razy
- Polubione posty: 68 razy
Darcio, taki forek nie ma środkowego dyfra wcale. Jest tylko mokre sprzęgło sterowane elektrycznie.
Mój samochód prowadzi się lepiej niż ja
Darcio, na razie nie jeździsz w terenie
.
a jeśli chcesz coś poprawić w Leśniku, to załóż mu opony co najmniej M/T i... to wszystko, co możesz zrobić.
Forester nie był, nie jest i nigdy nie będzie autem terenowym. nawet jeżeli niektórzy mu wyciągarkę instalują.
aha. osłona komory silnika z aluminium lub stali też ma sens. ale już osłona tylnego dyfra nie ma sensu.
a jeśli chodzi o "jak działają napędy", to zapraszamy do Subarupedii.

a jeśli chcesz coś poprawić w Leśniku, to załóż mu opony co najmniej M/T i... to wszystko, co możesz zrobić.
Forester nie był, nie jest i nigdy nie będzie autem terenowym. nawet jeżeli niektórzy mu wyciągarkę instalują.
aha. osłona komory silnika z aluminium lub stali też ma sens. ale już osłona tylnego dyfra nie ma sensu.
a jeśli chodzi o "jak działają napędy", to zapraszamy do Subarupedii.