chłodzony schowek na rękawiczki jest bardziej podręczny...Alan, Alan, Alan! pisze:w lodówce mam piwo na drogę

niestety w nowej c-klasie jest tak mały, że rzeczywiście zmiesci się tam tylko para rękawiczek.
chłodzony schowek na rękawiczki jest bardziej podręczny...Alan, Alan, Alan! pisze:w lodówce mam piwo na drogę
migomatem to się grzebie przy foldzwagenach i innych mercedesach.komin pisze: migomat
Palnik (Tlen+acetylen) i jedzieszkomin pisze: mercedes jest teoretycznie półkę wyżej wiec twierdzisz ze Subaru jest " łączone" elektrodą bo TIG to już kosmos
stara szkoładzixd pisze:Palnik (Tlen+acetylen) i jedzieszkomin pisze: mercedes jest teoretycznie półkę wyżej wiec twierdzisz ze Subaru jest " łączone" elektrodą bo TIG to już kosmos
komin pisze: stara szkoła
Jop, do Subaru stosuje się tyrtytki.Alan, Alan, Alan! pisze:migomatem to się grzebie przy foldzwagenach i innych mercedesach.komin pisze: migomat
leon pisze: Jop, do Subaru stosuje się tyrtytki.
tak jest - dzięki, wykorzystałemAlan, Alan, Alan! pisze:zawsze mam w subarynie garść trytek
zanim odpowiem napiszę, że parę razy oglądałem "monster garage" i podobne amerykańskie produkcje. ZAWSZE zadaję sobie pytanie: ile miesięcy będzie ten "efekt" pracy jeździć.komin pisze:popatrz tylko czy orginalne bagażniki tudzież inne wihajstry są wytwarzane jakimiś niespotykanymi technoilogiami?
nowy model bagażnika rowerowego do Tribeki (też zresztą nowej):Alan, Alan, Alan! pisze:kupię bagażnik i przyczepkę!gregski pisze: Mala.
ale wygląda efektownie a to jak na subaru rzadkośćFUX pisze:Użytkowa i funkcjonalna porażka.
Faktycznie może być problem z otwieraniem klapy, ale wygląda fajnie z tym wysuwanym uchwytem ze zderzaka.FUX pisze:Dewastacja klapy. Aby dostać się do bagażnika po cokolwiek należy zdemontować rowery.
Bagażnik na hak jest uchylny. Przyzwoity hak.