tak, zanim ten kombajn przerobi fale radiowe na dźwięk, to miśki Cię już mają na sześciu zdjęciachLouCyphre pisze: A w ogóle to takie radio jest najfajowsze jako mobil: http://www.icompolska.pl/o_produkcie.php?id=160?

tak, zanim ten kombajn przerobi fale radiowe na dźwięk, to miśki Cię już mają na sześciu zdjęciachLouCyphre pisze: A w ogóle to takie radio jest najfajowsze jako mobil: http://www.icompolska.pl/o_produkcie.php?id=160?
e?Danieldd48 pisze: tak, zanim ten kombajn przerobi fale radiowe na dźwięk, to miśki Cię już mają na sześciu zdjęciach
Arti pisze: no jesne, że z długością bata nie można przesadzać ale nikt mi nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe...() tfu... że antena 30 cm będzie równie dobrze nadawała jak taka, jeszcze nie przesadnie duża, półtorametrówka.
ale nie bat nadaje, ale cewka na samej podstawie (czasami jest pośrodku, ale to niezbyt rozwiązanie),Arti pisze: tfu... że antena 30 cm będzie równie dobrze nadawała jak taka, jeszcze nie przesadnie duża, półtorametrówka
dokładnie, (dodam, że jak nie akceptujesz, to 1. nie patrz w czasie jazdyKonto usunięte pisze: i oceń czy akceptujesz TO na swojej wiśni
Jedynym minusem tej anteny, w przypadku założenia boxu, jest konieczność znacznego przesunięcia go do przodu pojazdu....Konto usunięte pisze: Ta Galowa jest o tyle fajna, że jest niepozorna i wygląda jak zwykła antena do radia.
Konto usunięte pisze: Jarmaj, podjedź do jakiegoś CB-speca, postaw magnesówkę 145cm i oceń czy akceptujesz TO na swojej wiśni.
Si.Arti pisze: to Galowa antena (od CB ) ta w środku?
jarmaj pisze: Sama długość może by mi i tak nie przeszkadzała
Ja też słyszałem, że to grubość się liczy dla jakości odbioru.Konto usunięte pisze:jarmaj pisze: Sama długość może by mi i tak nie przeszkadzała
Gadasz jak baba
Jak jest pełnowymiarowy box to antena jest nieco zgięta i tyle.FUX pisze:Jedynym minusem tej anteny, w przypadku założenia boxu, jest konieczność znacznego przesunięcia go do przodu pojazdu....
Karkołomnie wygląda, dodatkowo strumień powietrza podnosi go do góry, zamiast oplywać.
Jazda koło 160 i lepiej nie jest chyba rozsądna.
Patrz, z tąką jeździłem około półtora roku: http://www.radioworld.co.uk/~radio/cata ... -1785.html i nie bawiłem się w jej zabieranie do domu.jarmaj pisze: Sama długość może by mi i tak nie przeszkadzała (chociaż myślałem tak o do 1m), ale moją koncepcję kompletnie zburzyła informacja, że anteny kradną. Ja nie mam ochoty się za każdym razem bawić z jej przykręcaniem i odkręcaniem. Chciałem żeby raz została zamocowana i koniec na tym.
Danieldd48 pisze: ak, zanim ten kombajn przerobi fale radiowe na dźwięk, to miśki Cię już mają na sześciu zdjęciac
jarmaj pisze: I tym momencie chyba już zdecydowałem, że w grę wchodzi tylko antena typu Gala. Wygląda jak zwykła radiowa, więc może nikt jej nie skroi. Jej wpływ na bagażnik dachowy nie ma dla mnie znaczenia, bo nie używam takowego.
No tak, ale z pewnością nie używają tych Lancerów do codziennej jazdy typu:Azrael pisze:Robił tak Mariusz Łoś jak jeździł Lancerem, Mirek z Ktw od czarnego Evo tak robi i jeszcze parę osób.
Azrael pisze: Naklejasz okrągłą przezroczysta folię i przyklejasz na stałe.
jarmaj pisze: No tak, ale z pewnością nie używają tych Lancerów do codziennej jazdy typu:
- 5:20 wyjazd do pracy, 10 min jazdy
- 15-sta wyjazd z pracy, jazda do Tesco 6 min.
- za 0,5h wyjazd z Tesco, 10 min jazdy gdzieś tam.
- za 2 godziny powrót do domu 10 min jazdy,
- potem wieczorem gdzieś po coś trzeba jeszcze wyskoczyć, więc do auta i znowu parę min jazdy.
- itd
owoc666 pisze: Próbowałeś kiedyś taką folię potem odkleić? Znajomemu odeszła razem z lakierem.