Vert pisze:
Az.dostalem od ciebie kosztorys pierwszy na 10500 bez remapu.
Sprawdź jeszcze raz kwotę w podsumowaniu, cały czas mówiliśmy o niej. O tym że to bylo źle posumowane i kwota powinna być większa dowiedziałem się dużo później, ale my mówiliśmy i zobowiązaliśy się do kwoty która była w podsumowaniu excela i do niczego innego.
Vert pisze:
powiedziales rowniez ze sa to tloki takie sobie,lepsze od seri ale nie powiedziales ze sa to tloki kute.
Proszę Cię, mogłeś się spytać jak miałeś wątpliwości. Proponowałem Ci tłoki ze średniej półki cenowej, Wiseco. Miałeś cały czas możliwośc zadawania pytań odnośnie technologii wykonania, dzwoniłem do CIebie i rozmawialiśmy o możliwościach.
Vert pisze:
potraktowaliscie mnie na dzien dobry jak kolesia z ulicy i nie bylo tu mowy o traktowaniu specjalnym(dlatego rowniez postanowilem auto zabrac od was)
Cenę na remap miałeś od początku specjalną, transport auta specjalny, teraz to mnie zwyczajnie obrażasz i to publicznie.
Vert pisze:
czyli ze by nie robic wody z muzgu faktycznie wygladalo to tak ze gdybym sie nie odezwal w temacie zaplacil bym 13 000 kola z remapem.
jesli piszemy tu prawde to piszmy jak bylo do konca.
Nie zapłaciłbyś 13 koła z remapem, nigdy nie było mowy o takiej kwocie. Co więcej, mail który dostałeś mówił o "możliwych scenariuszach" naprawy, sprawdź to, czy mam zacytować?
Przykro mi Vert, ale przez cały czas jak miałeś wątpliwość, problem mogłeś zapytać, każdy z nas był gotowy poświęcić czas na wyjaśnienie Twojej sprawy w weekend, po godzinach i tak dalej, bo byłeś naszym kolegą, wolałeś uwierzyć ze Cię chcemy oszukać jak zadzwonił do Ciebie Andrzej Koper i rozumieć nam wszystko na niekorzyść. Teraz wiem że powinniśmy Cię traktowac jak zwykłego klienta z ulicy, azać podpisywać zlecenia naprawy, przesyłać dokumenty i nie pospieszać sprawy ze wzgledu na znajomośc i byśy na tym lepiej wyszli, przykro mi że na przyszłość na tym inni ucierpią. Ja mam nauczkę żeby sę za bardzo nie starać.
minimus pisze:
Czy Foryś 2.5 xt ma ten sam silnik o którym tu mowa?? Zakładam, że tak, tylko turbina inna. Czy ta awaryjność dotyczy tylko tych silników w Imprezach?
Dotyczy wszystkich modeli 2.5T w zbliżonych proporcjach, oczywiście proporcjonalnie do stopnia upalania.