IMHO bez klatki możliwości są marne. Może taki pręt jak wyżej tylko mocowany do słupków C. Wtedy należy przymierzyć kamerę i zobaczyć co będzie nagrywała i czy ma to sens.
Cholera, to świetny pomysł, szkoda że techniczni na to nie pozwalająChloru pisze:jarmaj, ktoś ostatnio miał jakiś pałąk puszczony między słupkami B, mocowany śrubami do mocowań górnych pasów standardowych, dodatkowo były szelki. Do tego pałąka przymocował kamerę. Przyczepili się
Nie, auto we wnętrzu poza fotelami i pasami to kompletny cywil.inquiz pisze:jak można wywalić podsufitkę to będziesz miał wystarczająco płaską powierzchnię do mocowania. ale czy w warunkach bojowych taka seryjna przyssawka rejestratora wytrzyma to inna para kaloszy. widziałem w sklepie foto taki statyw magnetyczny że przy 200 nie spadnie na zakrętach, ale to zwiększa dwukrotnie budżet.
na BK pewno nie przejdzie, ale ja do takich ujęć stosowałem zwykły statyw aluminiowy do aparatów. W Wiśni bardzo łatwo go zainstalować tak, żeby obraz nagrał się ładnie i stabilnie. W Toyocie myślę, że też się uda.jarmaj pisze: Do szyby to byłoby proste. Ale ja chcę onboardy zza foteli, ma być widać pracę kierowcy, o takie ujęcia chodzi:
Chloru pisze:jarmaj, tutaj sprzedają jakąś kamerkę z wiaderkiem gadżetów - http://pl-pl.forum.ibood.com/29695-kame ... kcesoriow/
Niestety jak to na ibood oferta wazna jest tylko jeden dzień.