to jest absolutnie niemożliwe, ale przez brak szpery z przodu, a nie innych. Żadnym GT czy WRX po prostu tego się nie da zrobić. Sprawdzane wielokrotnie przez instruktorów SJS na szkoleniu, byłem tego wielokrotnie naocznym świadkiemryjeks pisze: I tak do dzisiaj czekam na tą beczkę GTkiem na asfalcie

oj jak ja bym chciał, żeby tak było, ale niestety tak nie jest. Taki napęd ma śliwa w swojej rajdówce, ale to jest napęd ze Spec C. W STi jest 2x suretrac, niby szpery i lepsze to niż nic, ale do hardkorowych zadań się nie nadaje. Beczki na jajo bosmana się nie zrobi, mi ostatnio na plejadach przy beczce potwornie zaczęło mielić lewe przednie koło, tak więc to działa, ale w pewnych granicach..ryjeks pisze: Jest płytka z tyłu, helical z przodu, nie wiem tylko jak mocno spięta jest centralna
co do DCCD w wersjach GC - praktycznie ŻADNE subaru z tamtego okresu (z RA i type-R włącznie) NIE MIAŁO ŻADNEJ szpery z przodu

ryjeks, zadzwoń do marasa, to Ci szybko powie co i jak, w którą stronę pójść, za jaką kasę i co z tego będzie.