Godlik pisze: hogi napisał(a):Takie kup.
Błe, nie chcę niebieskich![]()
chcesz

podlinkowal bys fote swojego reflekora..
Godlik pisze: hogi napisał(a):Takie kup.
Błe, nie chcę niebieskich![]()
w wiekszosci europejskich aut tez jest trudno..Doxa pisze: Tak się zastanawiam..., czy oni te Japońce długo kombinują, żeby tak zaprojektować (utrudnić) dostęp do żarówki reflektora
Kurcze, trochę drogo... Tyle nie chciałem inwestować.gregski pisze: moj zestaw kupowalem u tego Pana i nie bylo problemu.
dopasowanie palnika do H7 prawidlowe, DENSOwskie przetwornice ladnie wchodza pod reflektor tam gdzie subaru oryginalnie wiesza balasty.
http://www.allegro.pl/item491588478_xen ... denso.html
mowimy o markowym produkcie.
Sprzedaje na Allegro?FUX pisze: DIS Henryk Srebrowski 071 7334012 0 607 385388
Kupiłem u tego czlowieka z miesiąc temu do Forka. Cena koło 200-300pln komplet.
Myślałem raczej o białych diodowych.gregski pisze: chceszkupisz ksenony i zobaczysz, ze zwykle zarowki postojowe swieca mocno zolto a te ktore linkuje hogi na bialo co sprawia, ze wygladaja mniej zolto i dosc naturalnie.
Nie mam, ale postaram się dzisiaj zrobić.gregski pisze: podlinkowal bys fote swojego reflekora..
Tak. Robiłem edit swojego posta.Godlik pisze: Sprzedaje na Allegro?
Godlik pisze: Kurcze, trochę drogo... Tyle nie chciałem inwestować.
Godlik pisze: Myślałem raczej o białych diodowych.
Azrael pisze: w bodajże Vito czy innym mercedese większym zarówka mijana to 7rbh pracy ASO.
Z tego co wiem, to Solberg ma cały czas ważny kontrakt, więc służbowe sti mi nie grozi jeszcze przez jakiś czas.gregski pisze:devlin, imho instalacja na nowych kablach prosto z akku i dobre philipsy z normalnym lifetime. sa takie.
pytanie tylko czy warto sie bawic.. dostaniesz pewnie za chwile sluzbowe stii obk bedzie do blota only..
Dlaczemu?gregski pisze: ryflowane rozprasza.
devlin pisze: Z tego co wiem, to Solberg ma cały czas ważny kontrakt, więc służbowe sti mi nie grozi jeszcze przez jakiś czas.
btw: jak wyglada ryflowany odblysnik?FUX pisze: ryflowany odbłyśnik rozprasza
Bergen pisze: proponowano w tym wątku żarówki niebieskie
Forester MY'07gregski pisze: btw: jak wyglada ryflowany odblysnik?
FUX pisze: Mając porównanie soczewki xenon accord a Forek xenon, to Forek niestety przegrywa....![]()
Zaraz. Np. Laguna miała w reflektorach "gołe" żarniki xenonowe, Forek w oryginale xenonowym, poprzedni model, zdaje się, także....gregski pisze:FUX pisze: Mając porównanie soczewki xenon accord a Forek xenon, to Forek niestety przegrywa....![]()
i podobnie jest z rzezba w klasycznym reflektorze bez wbudowania soczewki pod xenon.
pozdrowienia
FUX pisze:
http://allegro.pl/item501997041_diodowe ... m_drl.html