Nie no z napalmem to przesada, babcia impreza się zgriluje.
Rano nie było niespodzianki.
Ale z tym prądem to mnie korci.
Jqak otworzyć maskę z zewnatrz ?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Jqak otworzyć maskę z zewnatrz ?
Kuny sa cwane i nielatwo je zlapac. Ja probowalem juz roznej chemii ale nic to nie dawalo, uparla sie na kable i koniec. Jak wymienilem trzeci komplet, to pozastawialem pulapki w komorze silnika. Nie po to zeby ja zlapac, ale zeby wiedziala ze chce to zrobic. Nie wiem czy kuny w myslach czytają czy umieją docenić kunszt moich pulapek - w kazdym razie od kilku miesiecy zaden kabel WN nie padl juz ofiarą mojego smiertelnego wroga.
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
hati pisze: Kuny sa cwane i nielatwo je zlapac.
A domowa czy lesna?

Pzw,
MCC
heeej,
pewnie z 5 lat mnie tutaj nie było, ale się dorzucę - w ciągu 2ch miesięcy 3ci raz wymieniam przewód chłodnicy, a do pracy chodze piechotą. Nie powiem - tytuł dokładnie odzwierciedla moje myśli. Stanęło, ze wieszamy kamerę, a to tylko kuna, kuna, kuna ... (a w garażu astra zdechła ).
Ile razy jeszcze???
pozdrawiam
baba w forku
pewnie z 5 lat mnie tutaj nie było, ale się dorzucę - w ciągu 2ch miesięcy 3ci raz wymieniam przewód chłodnicy, a do pracy chodze piechotą. Nie powiem - tytuł dokładnie odzwierciedla moje myśli. Stanęło, ze wieszamy kamerę, a to tylko kuna, kuna, kuna ... (a w garażu astra zdechła ).
Ile razy jeszcze???
pozdrawiam
baba w forku