dostałes tą ripostę na srebrnej nieskażonej żadnym rdzawym nalotem tacyvibowit pisze:Już wiesz dlaczego kupiłem H&Sa, bo SuperSprint kwiczy, a H&S ryczy.esilon pisze:mój supersprint leży i kwiczy ze smiechu (połyskujac nienagannie)

dostałes tą ripostę na srebrnej nieskażonej żadnym rdzawym nalotem tacyvibowit pisze:Już wiesz dlaczego kupiłem H&Sa, bo SuperSprint kwiczy, a H&S ryczy.esilon pisze:mój supersprint leży i kwiczy ze smiechu (połyskujac nienagannie)
FUX pisze:Pamiętajcie o podbiciu w książce przeglądu nadwozia i lakieru...
Obawiam się, że Karcher nic Ci nie da. Pasta Tempo albo Cifbarbie pisze: Mój Greddy po tej zimie też wygląda bardzo smutno. Nie mam kiedy wejść pod auto, żeby to spróbować zwalczyć, ale jutro chyba go przyatakuję karcherem![]()
A baw się, baw. I zdaj później relację. Bo nie, żebym miał w tym jakieś doświadczenia... Od dawna przymierzam się do wypolerowania swojego H&Sa i na razie to tylko rozważania teoretycznebarbie pisze: Godlik, przynajmniej spróbuję i się pobawię![]()
hejka Barbi, łapnęłaś punkciki .............?????barbie pisze:Godlik, przynajmniej spróbuję i się pobawię
to za pordzewiały wydech też już zaczynają sypać mandaty09forek pisze:hejka Barbi, łapnęłaś punkciki .............?????barbie pisze:Godlik, przynajmniej spróbuję i się pobawię
nic mi nie mów, z CBi, z doskonałym wywiadem co do drogi i łapnałem 10 punkcików, ..............ehhhhhhh
na moim Legasiu z roku 93 ani grama rdzy a tlumik oryginal...potwierdza sie,ze kiedys [ dawno temu ] uzywane materialy byly o niebo solidniejszeGump pisze: Legacy też tak mają
09forek pisze:hejka Barbi, łapnęłaś punkciki .............?????barbie pisze:Godlik, przynajmniej spróbuję i się pobawię
nic mi nie mów, z CBi, z doskonałym wywiadem co do drogi i łapnałem 10 punkcików, ..............ehhhhhhh
barbie pisze:09forek pisze:hejka Barbi, łapnęłaś punkciki .............?????barbie pisze:Godlik, przynajmniej spróbuję i się pobawię
nic mi nie mów, z CBi, z doskonałym wywiadem co do drogi i łapnałem 10 punkcików, ..............ehhhhhhhA skąd wiesz?
Rzeczywiście w piątek mnie capli. 200zł/6pkt