stukająca przekładnia legacy 2006
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: stukająca przekładnia legacy 2006
No nie, powinniśmy czekać aż się skończy i wtedy wymieniać... I jeszcze przeprosić, że zepsuliśmy...Radek pisze: i chcecie to wymieniac akurat jak sie konczy GWARANCJA

A co w tym dziwnego?
Poza tym ASO też chyba nie robi tego charytatywnie...
U "Zdanowicza" mnie to nie dziwi. Oni z wiekszością napraw mają problemy (może 2 mechaników naprawdę ma auta rozkminione).
W Dawoju sami przyznają że "zestaw naprawczy niewiele zmienia", więc szkoda czasu do nich z tym jeździć.
Podobno w nowszych modelach koło dwumasowe miałoby już poprawione - rozumiem, że to były tylko "servicetales" :)
A co do gwarancji - cóż, wg SIP jest to przypadłość, która szczęśliwie szybko przemija :)
W Dawoju sami przyznają że "zestaw naprawczy niewiele zmienia", więc szkoda czasu do nich z tym jeździć.
Podobno w nowszych modelach koło dwumasowe miałoby już poprawione - rozumiem, że to były tylko "servicetales" :)
A co do gwarancji - cóż, wg SIP jest to przypadłość, która szczęśliwie szybko przemija :)
cały okres gwarancji ASO cię benuje stosując się do zasady "szarą maść cienko kłaść" przepłacając za ichnie roboczogodziny i marże na przeglądach oczekujesz również że uczciwie rozwiążą zgłaszane usterki , po 60tys jest duży przegląd 200% podstawowego za co? nie jestem typem co drze ryja od wejścia więc może dlatego tak późno się obudziłem zresztą tak jak kol powiedział naprawy gwarancyjne nie są za free
Podłączę się pod temat...
Czu stuki przy skręcaniu słyszalne na początku filmu to maglownica?
Słychać to tylko na nierównościach przy skręcaniu. Poziom płynu od wspomagania w normie więc nie ma wycieków.
TTTM? ;) Samochód to Legacy III 2000r.
Czu stuki przy skręcaniu słyszalne na początku filmu to maglownica?
Słychać to tylko na nierównościach przy skręcaniu. Poziom płynu od wspomagania w normie więc nie ma wycieków.
TTTM? ;) Samochód to Legacy III 2000r.
- rafik555
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru STI my05, Subaru SVX, bugeye 2.0gx, forester 2011, OBK 2008, Impreza 08
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Przecież maglownice w subaru mają możliwość kasowania luzu.... robiłem to sam u siebie. Taka duża nakrętka na maglownicy(trzeba popuścić i dokręcić małą śrubke w środku tylko nie za mocno bo kiera nie będzie odbijać)
Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
daj foto :D
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow