miniek77 pisze: Azrael czy bawicie się też w naprawy skrzyń?
Nawet całkiem sporo, conajmniej parę w miesiącu.
miniek77 pisze: Azrael czy bawicie się też w naprawy skrzyń?
Też mi się tak wydaje...MISIEK062006 pisze:naprawa jest raczej błędem jeżeli masz 400nutek to zainwestuj i kup wzmocnioną wydasz kase raz a mondrze naprawa mija sie z celem bo seryjna skrzynka nie uniesie długo
sie czepiasz ja tu z sercem i w pośpiechu by doradzićPrzemeq pisze:Też mi się tak wydaje...MISIEK062006 pisze:naprawa jest raczej błędem jeżeli masz 400nutek to zainwestuj i kup wzmocnioną wydasz kase raz a mondrze naprawa mija sie z celem bo seryjna skrzynka nie uniesie długo
(choć ja bym o tym napisał bez błędów i ze znakami przestankowymi)
O żesz. Już chciałem napisać, że uczył Marcin Marcina, ale mówię sobie sprawdzę, czy te znaki to są na pewno "przystankowe" (jak mniemałem), czy też "przestankowe".Przemeq pisze:Też mi się tak wydaje...MISIEK062006 pisze:naprawa jest raczej błędem jeżeli masz 400nutek to zainwestuj i kup wzmocnioną wydasz kase raz a mondrze naprawa mija sie z celem bo seryjna skrzynka nie uniesie długo
(choć ja bym o tym napisał bez błędów i ze znakami przestankowymi)
Konto usunięte pisze: O żesz.
Ożeż ty!, ale błąd walnąłem. Całe szczęście, nikt nikomu nie musi zwracać honoru. Jedyne co nam zostało, to się zawstydzićAMI pisze:Konto usunięte pisze: O żesz.
Nieśmiało wydaje mi się, że powinno być "O żeż!" :) - jeśli już tak sobie dyskutujemy :).
Aczkolwiek bardzo możliwe, iż forma "O żesz!" tez już uznana została za poprawną - ale nie mogę się doszukać. Wówczas zwracam honor. :)
Pozdrawiam
Chloru pisze:AMI, prawidłowa forma to "Orzeszku.... żartowałem"
Nie rozumiem aluzji. W nazwie forum nie wspomniano wszak o dyslektykach, czy wręcz analfabetachMISIEK062006 pisze: a ja se myślałem że to forum subaru a tu polonistyczne sie zrobiło ,to sie nawydziwiało...![]()