Czy kamera od Forka pasuje do Legacy/OBK? Jeśli możesz, to wrzuć proszę fotę zamontowanej kamery.gregski pisze: http://allegro.pl/kamera-cofania-kolor- ... 26280.html
milej zabawy w montaz ;) 2-3 h trzeba poswiecic.
kamera cofania
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: kamera cofania
Przy tej ilości syfów na drogach, jak wygląda czytelność tego obrazu?
Może lepszym rozwiązaniem jest montaż za szyba w polu pracy wycieraczki?
U mnie, gdy przednie wycieraczki są włączone, po wrzuceniu wstecznego, tylna wycieraczka uruchamia się automatycznie.
Może lepszym rozwiązaniem jest montaż za szyba w polu pracy wycieraczki?
U mnie, gdy przednie wycieraczki są włączone, po wrzuceniu wstecznego, tylna wycieraczka uruchamia się automatycznie.
Dolce far niente 

So, moge fote zrobic ale to potrwa..
pasuje idealnie.
Fux, nie wymyslaj, TO dziala.
pasuje idealnie.
Fux, nie wymyslaj, TO dziala.
A na kursach nie uczyli na lusterkach cofać?gregski pisze: Fux, nie wymyslaj, TO dziala.

Dolce far niente 

FUX, to zrobimy test i sprawdzimy jak blisko "na lusterkach" podjedziesz do betonowego kosza . 

czarne jest piękne...
No problem; mam czujniki z przodu i z tyłu...vibowit pisze:FUX, to zrobimy test i sprawdzimy jak blisko "na lusterkach" podjedziesz do betonowego kosza .

Dolce far niente 

FUX, chili przegrasz, bo staniesz 20 cm od sciany i tyle...
na mniej dojezdzam california z zalozonym bagaznikiem na tylnej klapie na czuja...
na mniej dojezdzam california z zalozonym bagaznikiem na tylnej klapie na czuja...
Odgrzebię :)
Zakładał ktoś może taka kamerę ?
Czy coś takiego się sprawdzi:
http://allegro.pl/kamera-cofania-subaru ... 57394.html
W jaki sposób następuję przełączenie na sygnał z kamery ? Radio do którego będe podłączał (Obk My08) ma 8-pionwe wejście na kamerę, czy jeżeli pojawi się tam sygnał to się przełączy (jak w innych autach) czy trzeba to zrobić ręcznie ?
Orientujecie się skąd mozna wsiąść przejściówkę z kostki do rada na cinch ?
W jaki sposób następuję przełączenie na sygnał z kamery ? Radio do którego będe podłączał (Obk My08) ma 8-pionwe wejście na kamerę, czy jeżeli pojawi się tam sygnał to się przełączy (jak w innych autach) czy trzeba to zrobić ręcznie ?
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
-
stormy
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK, VW T4 Californa, Samurai "Zmota"
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Na 99% mam identyczną kamerę. Działa OK już 2 lata. Dużym plusem jest to że obejmuje zasięgiem fragment kuli haka co ułatwia zaczepianie przyczepy.sherif pisze:Odgrzebię :)
Drobną wadę jest to że nie jest zamocowana centralnie.
Ja mam podłączone do niefabrycznej nawigacji, miałem tam normalne wejścia video.sherif pisze: W jaki sposób następuję przełączenie na sygnał z kamery ? Radio do którego będe podłączał (Obk My08) ma 8-pionwe wejście na kamerę, czy jeżeli pojawi się tam sygnał to się przełączy (jak w innych autach) czy trzeba to zrobić ręcznie ?
Subaru Outback 2,5 MY'05,
VW T4 California MY'03
Suzuki Samurai "Zmota" 1,6 MY'92
VW T4 California MY'03
stormy pisze: Na 99% mam identyczną kamerę. Działa OK już 2 lata. Dużym plusem jest to że obejmuje zasięgiem fragment kuli haka co ułatwia zaczepianie przyczepy.
Drobną wadę jest to że nie jest zamocowana centralnie.
Dzięki, za info, kamerka już zakupiona, zobaczymy jak się sprawdzi. Na allegro widzę, że są dwei grupy kamerek, za ok 130zl z przetwornikiem 1/4" i za ok 300zł z 1/3" a podejrzewam, że po ciemku na obu nie wiele będzie widać.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
-
stormy
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK, VW T4 Californa, Samurai "Zmota"
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie jest źle. One mają jakieś diody oświetlające i sobie radzą.sherif pisze:
Dzięki, za info, kamerka już zakupiona, zobaczymy jak się sprawdzi. Na allegro widzę, że są dwei grupy kamerek, za ok 130zl z przetwornikiem 1/4" i za ok 300zł z 1/3" a podejrzewam, że po ciemku na obu nie wiele będzie widać.
Natomiast brudzą się okrutnie i wtedy nic nie widać nawet w dzień

Subaru Outback 2,5 MY'05,
VW T4 California MY'03
VW T4 California MY'03