Kruszyn pisze: 25-40%
Ostatnia moja wypowiedź w wątku bo nie chcę flame'a. Są takie grupy towarowe na które rabat dealerski w Subaru wynosi 2%.
Kruszyn pisze: 25-40%
oni nie są brzydcy, oni są drodzy! i o ile droższe usługi mogą być wytłumaczalne ( bo prawdopodobnie robią najlepiej) to zdzieranie na częściach pomijając aspekty polityczne jest oszustwem wręczMatiz pisze: złe brzydkie forturbo
No to może pogadamy jakie są marże w gastronomii, skoro przerażające są 40% w motoryzacji?Kruszyn pisze:Warsztaty zarabiają bo kupują w części z upustem 25-40% .Ale jak jeszcze doliczają swoją marże to już wychodzi kosmos (znaczu kure...o)
widze ze zmieniłeś postawe z: udowodnij ze inni mają taniej, na: jak masz taniej to kupuj i nie marudz - ja wole drożejKonto usunięte pisze: korzystaj z uroków konkurencji i kupuj części jak najtaniej, ciesz się z tego zamiast marudzić
dokładnie, nie ma sensu, bo wszysyc wiemy jak jest i nikt tego nie zmieni, ale nie wprowadzajcie kolegów na drogę bankructwa podczas wymiany w sumie "głupiego" rozrządu. Bo za pół roku walnie mu panewka pojedzie do 4T i bedzie musiał sprzedać mieszkanieKonto usunięte pisze: Ta dyskusja po prostu nie ma sensu
no faktycznie zaczynają byc konkurencyjni, wręcz taniMatiz pisze: 50zl za 4
nie mam nic do Azraela i całego 4T, ale na podstawie dobrej ceny uszczelki za pare złotych nie zmienie zdanie, bo cieższe rzeczy mają droooższe.Matiz pisze: A Azrael pomógł mi, laikowi zamiast splawić szczyla.
No bo skoro nic nie udowodniłeś, to przestań marudzićczajos84 pisze:widze ze zmieniłeś postawe z: udowodnij ze inni mają taniej, na: jak masz taniej to kupuj i nie marudz - ja wole drożejKonto usunięte pisze: korzystaj z uroków konkurencji i kupuj części jak najtaniej, ciesz się z tego zamiast marudzićd
juz go znalazłem i są linki powyzej, a wy nie czytacie wszystkich postów i dalej sie mądrzycie. Żadne argumenty nie przemaiwiają. Koniec tematu. Każdy kupuje to na co go stać.Grzesiek_67 pisze: zukaj dalej tego wału za 1500 PLN
czajos84 pisze: Żegnam
czajos84 pisze: Żegnam
czajos84 pisze: Z dziecmi piszącymi na forum nie da sie podyskutować
Jeżeli części możesz kupić gdziekolwiek indziej i to jeszcze sporo taniej, to jest to rzeczywiście typowy monopolczajos84 pisze: jeszcze jedno: tak poza tematem o drogich częściach...myslałem ze ustrój komunistyczny był w PL do 1989, jednak sie myliłem.w niektórych branżach trwa dalej...niech żyje monopolista i pozdrów przyjaciół ...obiektywizm rynkowy jest nieważny. Ważne są znajomości. Jak mam kogos takiego przekonać ?
Konto usunięte pisze: Telefony pasują do Xbike.pl
nie dzwoń, bo założe się że na telefonie siedzi babcia i robi cos na drutachGrzesiek_67 pisze: Trzeba zadzwonić do Norberta
babcia rzuciła druty w kąt, zapodała sobie pilnik do paznokci i robi szlif na waleGrzesiek_67 pisze: siedzi babcia a wał jest najprawdopodobniej używany
umarłego to ruszyGrzesiek_67 pisze: jak malutka dziewczynka postanowiłeś jednak potupać nóżkami