Zapraszamy zresztą każdego innego...moda i nie tylko...

Przecież chodzi o przyjacielską atmosferę a nie o podkopywanie dołków...prawda?

Czasami warto podjąć drastyczna decyzję....So What! pisze: A tak na serio, to fajnie, że Qemezrp tutaj zagląda
Tak, tak... My z pewnością zrozumiemy i pocieszymy.Bilex pisze:Qemezrp...tu się możesz spokojnie wyżalić, wypłakać na naszym ramieniu...
Do czego oczywiście absolutnie nie namawiamy...FUX pisze: Ja kropkę rzuciłem....
Tekst dniaWiS pisze: Jako potencjalny nabywca auta z silnikiem 2.5, zaczynam odczuwać lekki niepokój... ki diabeł...
WiS pisze: Jako potencjalny nabywca auta z silnikiem 2.5, zaczynam odczuwać lekki niepokój... ki diabeł...
Ja, jako posiadacz odczuwam jeszcze większy...WiS pisze: Jako potencjalny nabywca auta z silnikiem 2.5, zaczynam odczuwać lekki niepokój... ki diabeł...
To będzie niezwykle adekwatne opakowanieesilon pisze: nowe 2,5 będą w nowych budach
No tak, ja pamiętam jak WiS kupował kiedyś Legacy Turbodziadka. Wątek się zrobił na ładnych parę stron. A WiS kupił - tyle że Yarisa.WiS pisze: Czy ja mówię, że w tym miesiącu...?
WiS pisze: na szczęście, rozważam nie tylko Forka.
Piter 35 pisze: A może Wis myśli o wstawieniu mocnego silnika do Yarka
Ty go delikatnie traktowałeś, zapraszam kiedyś na prawyesilon pisze: takie małe złote a tak zapi............
Poprawka - Yarka kupiłem wcześniej (pamiętam, że już Yarkiem jeździłem z Jarmajem na oględziny jakiegoś paścia za Gliwicami), zamiast turbodziadka ostatecznie pojawił się w garażu For-Sex.Grzegorz pisze: pamiętam jak WiS kupował kiedyś Legacy Turbodziadka. Wątek się zrobił na ładnych parę stron. A WiS kupił - tyle że Yarisa.
od celiki....Piter 35 pisze: wstawieniu mocnego silnika do Yarka
A to nie oczywista oczywistość? Jeden do wiezienia mnie, drugi melonika, trzeci laseczki... jak dorożki u Wieniawyesilon pisze: WiS, po co Ci trzy samochody ?
To gratuluję, że gwarancja działa.Qemezrp pisze:Na pewno upalał, a i silnik modyfikowany więc pewnie nici z gwarancji.
Pudło.
Jako potencjalny nabywca auta z silnikiem 2.5, zaczynam odczuwać lekki niepokój
To gratuluję, że gwarancja działa.![]()