Czy warto kupić IMPREZĘ GH 2,5i?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Czy warto kupić IMPREZĘ GH 2,5i?
neros, ja nie mam Imprezy tylko Forka, nie 170 tylko 158 KM, ale skrzynia ta sama. Chcesz się w Warszawie przejechać, to sam zobaczysz.
Znaczy co, do setki?
Dane dla skrzyń manualnych to mit - jeśli chcesz osiągnąć wartości ze specyfikacji technicznej to musisz być jarmajem [szacun]. Przeciętny użytkownik nawet się do tego wyniku nie zbliży. Spod świateł zawsze ruszam pierwszy.
Na trasie też automat daje radę, najwyżej "power" trzeba załączyć w sytuacjach ekstremalnych. Nie jest źle.
Nieraz jechałem więcej i bardziej szumi od opon niż od silnika.neros pisze: Auto jest w automacie a wyczytałem że jest on 4 biegowy więc boje się hałasu przy prędkościach powyżej 120km/h.
neros pisze: Dodatkowo nie wiem jak z przyspieszeniem bo patrząc na dane innych silników Subaru automat zostaje w tyle.
Znaczy co, do setki?
Dane dla skrzyń manualnych to mit - jeśli chcesz osiągnąć wartości ze specyfikacji technicznej to musisz być jarmajem [szacun]. Przeciętny użytkownik nawet się do tego wyniku nie zbliży. Spod świateł zawsze ruszam pierwszy.
Na trasie też automat daje radę, najwyżej "power" trzeba załączyć w sytuacjach ekstremalnych. Nie jest źle.