Wiesz, czasy CB troche sie skonczyly. Wlasciwie to konczyly sie juz ca 12 lat temu, jak ja sie zwijalem z cymbala. Tak qrfa, cymbala.gimof pisze:Panowie jak się nie wychodzi po za kanał 19 to tak potem jest.![]()
źuf mi kompleksy? CB to piękna odskocznia od "poważnego" świata krótkofalowców
Zaczynalem od cymbala i sie tego nie wstydze, ba, mam sie czym pochwalic z tych czasow. I mowie cymbal tak samo jak mowie czarnuch, pedal czy bezowy. I zupelnie mi nie przeszkadza ze ktos taki jest, dopoki nie jest czarnym rasista albo proboje mi sie do d... dobrac w przypadku nastepnego. Mam gdzies poprawnosc polityczna, ale jestem tolerancyjny osobnik.
Powazny swiat... qrde, slyszalem kolka rozancowe na 3,5, ale bez przesady. Ilu znasz krotkofalowcow osobiscie?
No popatrz, ja tez. Chociaz 14 letni ham jestem. Pojechales na wstepie tekstem jaki slyszalem nascie lat temu na cb, wiec czemu sie dziwisz? Zawisc jest taka polska, ten ma lepszy samochod, tamten ladniejsza zone, inszy lepszy dom a ci lepsze radia, wiecej pasm i mozliwosci.gimof pisze: i nie widzę powodów byś mnie od razu atakował mnie personalnie jako problematyczny. Z natury młody luzak![]()
Bo mojej wysoce rozbudowanej tolerancji przeciwstawia sie ciezka alergia na glupote. I jak cos wiem to pisze ze wiem, jak nie jestem pewien to tez fakt ten zaznacze. Natomiast nie mam zwyczaju i nie lubie opowiadac glupot podpartych wylacznie duza pewnoscia siebie.gimof pisze:BTW ton Twoich wypowiedzi jest bardzo nie sympatyczny dlatego taka uwaga ( a bo może tutaj siedzi ktoś mądrzejszy od Ciebie ;> ).
Nie boje sie tez ze znajdzie sie ktos madrzejszy, bo zawsze sie znajdzie. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie to nie boli i wciaz mi dyga. Rozmowa z madrzejszym to szansa nauczenia sie czegos nowego. W ostatni weekend, na zlocie powaznych i nudnych krotkofalowcow (po ktorym dlugo bolala mnie przepona od smiechu) sporo nauczylem sie o antenach hexbeam. Czego ostatnio nauczyles sie abt CB?
ps: ja nie jestem gejsza by byc ladny i sympatyczny