Supersprint
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Supersprint
Kurde, na prawdę ładny jest, ładniejszy nawet niż na zdjęciu, nie zakładam - szkoda go, tam mu bedzie dobrzevibowit pisze:Widzisz jurek mówiłem, że pasuje. Idealnie wszedł na tylne siedzenie.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jurek, teraz serio - bardzo mądry i korzystny zakup. Luks pucha z piękny dżwiękiem. Zobaczysz, będziesz szczęsliwy, jak dziecko.jurek pisze:No i stało się. Mam go![]()
Teraz jak najszybciej zamontować
Gratuluję decyzji

Pozdrawiam
Grzegorz
Ostatnio zmieniony 11 gru 2008, o 23:26 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak podpisu.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
jurek, ale przy zostawionej reszcie wydechu tj. katalizatorach nie spodziewaj się mega hardkorowo głośnego bulgotu. Ale może Ci wystarczy. 

Arti, z tego co wiem jurek nie chciał hardkorowego, wiec powinno mu pasować na samym backboxie. Jak dojdzie do wniosku, że mało to wymieni kolejno od tyłu resztę i już.
czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tak jest rzeczywiście najlepiej. Dla niektórych wysoki poziom (nawet sympatycznego w barwie) hałasu może być męczący. Zwłaszcza na dłuższych trasach. Zdecydowanie lepiej zacząć od tłumika końcowego.vibowit pisze: Arti, z tego co wiem jurek nie chciał hardkorowego, wiec powinno mu pasować na samym backboxie. Jak dojdzie do wniosku, że mało to wymieni kolejno od tyłu resztę i już.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
vibowit, no zgadza się.
Nie chcę tylko żeby Jerzy przeżył taki zawód jak ja kiedy założyłem Prodriva do WRXa.
No ale jasne, jak będzie chciał głośniej to "se zrobi". 

Ja u siebie też na razie zakładam backboxa H&S, tylko wersję bardziej wieśniacką, bo nie mam jeszcze reszty.
Jak dojedzie center i down to się dorzuci.... albo sprzeda.
Jak dojedzie center i down to się dorzuci.... albo sprzeda.

czarne jest piękne...
proszę Cię kto tu kupi jakąś podrubęvibowit pisze: Jak dojedzie center i down to się dorzuci.... albo sprzeda.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- So What!
- 6 gwiazdek
Jurek pewnie upala i nie ma czasu się pochwalićvicu pisze: jurek założyłeś może juz H&Sa? Jak wrażenia? Dziel się!![]()

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Dawno już mówiłem : zuch chłopak !So What! pisze: Jurek pewnie upala i nie ma czasu się pochwalić

Brak podpisu.
Panowie ! jak mozna było jeżdzić na seyjnym wydechu ? Tylko to mi się kołatało po głowie jak dojechałem do domu
Na początku, jak ześmy odpalili, to cicho jakoś było, ale po kilki kilometrach doszedłem do przekoania, że do takiej codziennej eksploatacji to jest w sam raz. No i ten głupkowaty usmiech mi z ryja nie schodził
Teraz mam Subaru
Apropos, wpasował sie jak skrojony na miarę, nie tylko na tyle siedzenie, tak więc jestem bardzo zadowolony i jutro z samego rańca szukam pretekstów, gdzie bu tu pojechać
Dziękuję wszystkim za pomoc w podjęciu tej słusznej diecezji

Na początku, jak ześmy odpalili, to cicho jakoś było, ale po kilki kilometrach doszedłem do przekoania, że do takiej codziennej eksploatacji to jest w sam raz. No i ten głupkowaty usmiech mi z ryja nie schodził

Teraz mam Subaru

Apropos, wpasował sie jak skrojony na miarę, nie tylko na tyle siedzenie, tak więc jestem bardzo zadowolony i jutro z samego rańca szukam pretekstów, gdzie bu tu pojechać

Dziękuję wszystkim za pomoc w podjęciu tej słusznej diecezji

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
jurek,
dobrze Jura, dobrze. I bardzo akuratnie żeś uczynił, że tylko backbox zrobiłeś.Mi już łeb pęka od mojego wydechu, mimo, że Dzanek zawsze mówi, jak słyszy mojego aligatora - "Jezu, jak on Ci mruczy".
A właśnie, ktoś zna sposób na pełny przelot (tak musi zostać bo mi się engine zagotuje, jak przytkam jakimiś katami) ale żeby łba nie urywało ?
Może grubsza blacha na backboxie ? No nie wiem, zróbta coś ! Asia, to już w ogóle tym moim nie chce jeżdzić i mówi, że Ona to by w serwis się udało, jakby tak napie...ło.... To co ja mam zrobić droga redakcjo ?
dobrze Jura, dobrze. I bardzo akuratnie żeś uczynił, że tylko backbox zrobiłeś.Mi już łeb pęka od mojego wydechu, mimo, że Dzanek zawsze mówi, jak słyszy mojego aligatora - "Jezu, jak on Ci mruczy".
A właśnie, ktoś zna sposób na pełny przelot (tak musi zostać bo mi się engine zagotuje, jak przytkam jakimiś katami) ale żeby łba nie urywało ?
Może grubsza blacha na backboxie ? No nie wiem, zróbta coś ! Asia, to już w ogóle tym moim nie chce jeżdzić i mówi, że Ona to by w serwis się udało, jakby tak napie...ło.... To co ja mam zrobić droga redakcjo ?
Brak podpisu.
Grzesiek_67, stopery w uszy wkładaj.
jurek, cieszę się, że jesteś zadowolony, aż mi się ciśnie na usta "a nie mówiłem?".

jurek, cieszę się, że jesteś zadowolony, aż mi się ciśnie na usta "a nie mówiłem?".

czarne jest piękne...
Jak wczoraj wieczorem przyniosłem tę rurę do domu ( nie zostawiłem w garażu ), to żonka się przeraziła i zaczęla gderać, ale jak jutro ją przewiozę...
- So What!
- 6 gwiazdek
jurek, zuch chłopak! Super, że tłumik ci podpasował. Jak go odpalisz na zimno to będzie ciszej, jak się rozgrzeje - troszkę głośniej.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
jurek,
nic nie martw, Moja zawsze gdera i każe mi kupić Audi. O taki ch....!

Brak podpisu.
No nie !Grzesiek_67 pisze:jurek,
Moja to z początku nawet o innych niż złote felgi nie chciała słyszeć, tak ją urobiłem, cudem się udało innego niż niebieski kupić

Teraz chyba trochę przeklina, bo o niczym innym ze mną już nie pogada jak o Subaru, bo o czym tu gadać ?
Na razie troche śmierdzi, cos tam sie pewnie przepalaSo What! pisze:jurek, zuch chłopak! Super, że tłumik ci podpasował. Jak go odpalisz na zimno to będzie ciszej, jak się rozgrzeje - troszkę głośniej.

No i dwie uszczelki poszły do wymiany
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Juras, to chyba ja do Ciebie na jakieś mentalne szkolenie muszę się zapisac
Apropos przeklinania - moja już przestała.

Apropos przeklinania - moja już przestała.

Brak podpisu.
Jurek moje gratulacje rozsądny wybór .

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa