remont silnika i sprzęgła
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: remont silnika i sprzęgła
Ale mnie rozbawiłeś. Wróciłem z urzędu skarbowego, a tu czytam, że da się coś zrobić za mniej niż połowę.
[/quote]
widzisz jak ciebie całe życie oszukiwali hahahahahahahaha
ja się tak nie dam ;)

widzisz jak ciebie całe życie oszukiwali hahahahahahahaha
ja się tak nie dam ;)
Kup mu chociaż flaszkę w podziękowaniu bo chłop za darmo robi.tomek76k7 pisze:A dla tych którzy są cha......i to wiadomść, mechanik weźmie tylko 400zł bo pomogłem mu przy rozbiórce silnika
P.S. Jak doliczysz nowy olej, filtr i płyn chłodniczy wyjdzie Ci ok. 2k za zrobienie UPG przy robocie mechanika za darmo, jak teraz to się ma do tego co krzyczałeś że 2500-3000k za UPG to zdzierstwo?
A po co miałem odpisać zadzwoniłem do nich jak usłyszałem jakie ceny mają to odechciało mi się z nimi rozmawiać za cenę rozrządu chcieli2,5raza więcej niż ja kupuję w sklepie bez żadnej łachy etat wersety[/quote]zinc pisze:Dostałeś priv, nawet nie odpisałes, burzysz się A czytać ze zrozumieniem nie umiesz co inni napisali...tomek76k7 pisze:Oby tak dalej
hhahha to se kup i zrob sam...
1. cena tzw rozrzadu to:
pasek
pompa
rolki/napinajki
2. Jak masz sklep co ma oryginalne części w cenie 33% wartości rynkowej to poproszę o namiar
3. jak Ci kutwa zal odpisac to wiesz... ps idz na allegro pobaw sie w zrob to sam...
Chetnie dam Ci stowke tylko juz sobie idz...[/quote]
namiar na sklep ode mnie nie dostaniesz bo na to nie zasługujesz
a stówkę chętnie przyjmę podać numer konta
skwaro pisze:Kup mu chociaż flaszkę w podziękowaniu bo chłop za darmo robi.tomek76k7 pisze:A dla tych którzy są cha......i to wiadomść, mechanik weźmie tylko 400zł bo pomogłem mu przy rozbiórce silnika
P.S. Jak doliczysz nowy olej, filtr i płyn chłodniczy wyjdzie Ci ok. 2k za zrobienie UPG przy robocie mechanika za darmo, jak teraz to się ma do tego co krzyczałeś że 2500-3000k za UPG to zdzierstwo?
powiedział że więcej nie chce bo to jest taki prosty silnik
a o flaszkę to ty się nie martw dostanie i mechanik i osoba która mi go poleciła ale na pewno nie ty
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Rozumiem, że masz auto od nowości i wiesz kiedy była wymieniana pompa?tomek76k7 pisze:jak byś się znał to byś wiedział że pompę wody wymienia się co drugą wymianę rozrządu
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
tak wiem kiedy była wymienionaChloru pisze:Rozumiem, że masz auto od nowości i wiesz kiedy była wymieniana pompa?tomek76k7 pisze:jak byś się znał to byś wiedział że pompę wody wymienia się co drugą wymianę rozrządu
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
tomek76k7, skoro wiesz to trzeba było grzecznie spytać o cenę rozrządu bez pompy wody a nie nazywać innych oszustami i złodziejami. Zachowujesz sie jak turbobuc.
dostałem informację z wrocławia że cena kompletu to 1200zł ja kupiłem rozrząd bez pompy za 530zł to ta pompa sama to chyba z złota za 670zł
- Chloru
- 6 gwiazdek
Czyli normalną cenę za SKF albo Aisin. Ruville albo Ina może kosztować ~700 PLN. Trzeba było spytać a nie opluwać wszystkich wokół.
O... Komuś żyłka pękła
Ja ze swojej strony życzę powodzenia i zdania relacji z tego jak sprawuje się pojazd np. za 2 miesiące
Doprecyzuję: 2 miesiące po złożeniu (jakby coś się przypadkiem opóźniło).

Ja ze swojej strony życzę powodzenia i zdania relacji z tego jak sprawuje się pojazd np. za 2 miesiące

- Chloru
- 6 gwiazdek
Kupiłeś cały zestaw Aisin z pompą wody za 50% ceny z Intercars? Super - podziel się źródłem na forum. Pokaż paragon - dobry sklep będzie wdzięczny za reklamę i może dostaniesz jeszcze jakieś dodatkowe zniżki.tomek76k7 pisze:Aisin kosztuje 130zł
Czego jeszcze nie rozumiesz?
pokazywałem jak byłem małyChloru pisze:Kupiłeś cały zestaw Aisin z pompą wody za 50% ceny z Intercars? Super - podziel się źródłem na forum. Pokaż paragon - dobry sklep będzie wdzięczny za reklamę i może dostaniesz jeszcze jakieś dodatkowe zniżki.tomek76k7 pisze:Aisin kosztuje 130zł
Czego jeszcze nie rozumiesz?
co do polecenia sklepu to tylko tym którzy się ze mną nie kłócili
jutro będziemy składać od rana może się uda jutro odpalić zobaczę ile czasu będę miałccwrc pisze:O... Komuś żyłka pękła![]()

.... i tu cie zaskoczętomek76k7 pisze:jak byś się znał to byś wiedział że pompę wody wymienia się co drugą wymianę rozrządu

Jak zrobisz swoim subaru też ponad milion kilometrów, to usiądziemy przy kominku i pogadamy- ja stawiam

trzymam cię za słowoKubik1 pisze:.... i tu cie zaskoczętomek76k7 pisze:jak byś się znał to byś wiedział że pompę wody wymienia się co drugą wymianę rozrządu![]()
Jak zrobisz swoim subaru też ponad milion kilometrów, to usiądziemy przy kominku i pogadamy- ja stawiam

- Chloru
- 6 gwiazdek
tomek76k7 pisze: pokazywałem jak byłem mały
Proponuję spakować wiaderko i łopatki, wytrzeć gluta spod nosa i przygotować się do leżakowania.

CHLORU DAJ SOBIE NA WSTRZYMANIE BO JUŻ NUDNY SIĘ ROBISZChloru pisze:tomek76k7 pisze: pokazywałem jak byłem mały
Proponuję spakować wiaderko i łopatki, wytrzeć gluta spod nosa i przygotować się do leżakowania.
ZAL CI D...E ŚCISKA CZY CO
Sam napinacz hydrauliczny kosztuje cos pod 300 zl z tego co pamietam jak wymienialem w malinie ... za sprzeglo tez mi wyszlo kolo 500 ale z Valeo ... powodzenia w skladaniu i czekamy na efekt koncowy;)
czlapus pisze:Sam napinacz hydrauliczny kosztuje cos pod 300 zl z tego co pamietam jak wymienialem w malinie ... za sprzeglo tez mi wyszlo kolo 500 ale z Valeo ... powodzenia w skladaniu i czekamy na efekt koncowy;)
Napinacz NTN koszt równo 200zł sprzegło jest znacznie lepsze od Valeo, ostatnio nie robią za dobrych sprzęgieł raczej standard
nie dziękuję aby nie zapeszyć ;)
Zapomniales jeszcze o niekonczacym sie kuflu bardzo dobrego browaru;p bo po coli sie w glowie pie...lirecki pisze:Ejjj! Już koniec??? Dopiero przyniosłem popcorn i colke!