Ile???mały 5150 pisze:Powiem szczerze, że jak ja bym zrobił 40 tys. na tarczach to byłbym zadowolony.
Jak bym na tarczach zrobił 10 to byłbym zachwycony!

Ile???mały 5150 pisze:Powiem szczerze, że jak ja bym zrobił 40 tys. na tarczach to byłbym zadowolony.
Mam wkleić maila?mały 5150 pisze:... Zapytałeś o te konkretne tarcze czy prosiłeś o radę carfita i on Ci je polecił?
Tylko ja mam N/A, które "nie jedzie", więc i hamowania nie są jakieś dramatyczne.mały 5150 pisze: Powiem szczerze, że jak ja bym zrobił 40 tys. na tarczach to byłbym zadowolony.
leon pisze: Tylko ja mam N/A, które "nie jedzie", więc i hamowania nie są jakieś dramatyczne.
EBC wiem co do DBA nie mam wogóle zdania wiec sie nie wypowiadam, ale podejżewam że cena też bedzie odpowiedniaAzrael pisze:EBC, DBA robią.
to wiem, ,ale jak sam doskonale wiesz klienci chcą coś tanio i jednocześnie mega dobre, a z tym róznie bywa, masz przykład z tego wątku . Leon ma tarcze za 360 zł za 2 szt, przejechał na nich 40 tys. km i jeszcze ma do mnie pretensjeAzrael pisze: Dobre rzeczy kosztują
Az, gdyby się skończyły to bym zrozumiał, od biedy rozumiem że przy hamowaniu tak napierdalają że trzeba kierę mocno ściskać żeby jej nie wyrwało. Hamowanie, kałuża i wystarczy.Azrael pisze:leon, jestem ostatnią osobą, która by broniła Carfita, ale 40kkm na komplecie tarcz w polskich warunkach drogowych to nie jest jakoś szczególnie mało. Do zwykłego, niezbyt szybkiego, samochodu ulicznego są zupełnie przyzwoite, do auta sportowego są zdecydowanie za słabe, ale też auta sportowe rzadko nie przejeżdżają nawet tyle km na jednym komplecie dużo droższych tarcz.
jeszcze raz z uporem maniaka Ci wytłumaczę bo widze że nie rozumiesz albo nie chceszleon pisze: Ale nie rozumiem, jak można proponować cokolwiek w stylu "będziesz Pan zadowolony", żeby później napisać "to syf, nie kupujcie"
Nie chodzi o te nieszczęsne 40 tysi, ale o to co wyżej.So What! pisze:leon, przeginasz trochę.
O co w takim razie? Bo może nie zrozumiałem/doczytałem. Rozmawiałeś o problemie z Carfitem, zanim napisałeś o tym na forum?leon pisze:
Nie chodzi o te nieszczęsne 40 tysi, ale o to co wyżej.
Wycieczki osobiste ? Pass.carfit pisze:... ale widze że masz jakiś problem, ale chyba sam z sobą...
to może ja wkleje całą korespondecjęleon pisze: Mam wkleić maila?
Michał ja jestem bardzo spokojnymichal pisze:Panowie,
Walnijcie sobie 50-tkę neospazminy i niech zapanuje pokój pliz.
Nie bądź miętkiBilex pisze: Problem polega chyba na tym, że auto ma jeszcze półtora roku gwarancji - wymiana całego zestawu może nie być mile widziana przez SIP...