tadaoando, a skąd piszesz, bo rozumiem, że nie z Polski...
Jaki kraj?
...a te ukasliwosci to konieczne? kazdy ma swoje mniejsze lub wieksze problemy, jedne sa dla nas zrozumiale drugie wogole. lubie swoje subaru choc prawie wogole nie znam sie na mechanice...
...mieszkam/lem w w-wie ale od ponad pol roku pomieszkowuje prawie 200km poza w w-wa w dobie kryzysu i pracy u prywaciaza zerwanie sie z pracy graniczy z cudem...umowienie sie z mechanikiem na chocby polgodziny spoznienia bo utkneles w korku rosnie do rangi niewykonalnosci, to nie moja fanaberia ostatnio dolecialem do w-wy nie na 17-sta tylko 17,30 bo korek w pultusku jak ...no i mechanik przed nosem zamyka mi furte tlumaczac ze rozumie iz ja specjalnie 200km strzelilem by sie spotkac i tlumaczy mi ze zona czeka dzieci niepamietaja jak ojciec wyglada i takie tam. a ja dobrze ze mam gdzie sie przenocowac bo szlag by mnie trafil. smiej sie iwec kolego, ale mnie nie do smiechu.
...od pol roku probuje naprawic te zimne prychanie silnika i kilku mechanikow twierdzi iz znawcy sa, a jakze ale nikt nie potrafi pomoc. ja sie tylko denerwuje, a koledzy na forum smieja...
... dobra wyplulem zlosc.
(K) GRILL wersja STI/ CROSS/ SPORT ten w kratke, zderzak tez przytule !!!