MASAKRA SUBARU IMPREZA 2006

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: MASAKRA SUBARU IMPREZA 2006

Post 14 sie 2010, o 13:17

Myślę ,że nie ma co się zrażać do 4T , bo to nie ich wina , a serwis ich jest bardzo dobry i chwalony :idea:

dzudok
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: subaru impreza WRX
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 14 sie 2010, o 19:59

Piter 35 pisze:Myślę ,że nie ma co się zrażać do 4T , bo to nie ich wina , a serwis ich jest bardzo dobry i chwalony :idea:
Zaczołem remontowac motor w carficie i zamierzam tam samochód serwisowac i mysle ze nie pożałuje :thumb:
pozdrawiam

carfit
3 gwiazdki
Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne

Post 14 sie 2010, o 22:33

Piter 35 pisze:Myślę ,że nie ma co się zrażać do 4T , bo to nie ich wina , a serwis ich jest bardzo dobry i chwalony :idea:
Piter oczywiście że tak :idea: , w początkowej fazie rozmowy dokładnie to samo proponowałem klientowi , żeby jechał do nich, ale po pewnych rozmowach , wyszło że 4T ma też pewne zaufanie do mnie :oops: , i mimo że auto trafi do mnie, generalnie nie bedą podważali mojej decyzji/wniosków. Stało jak sie stało , i jest to przykre , szczególnie dla użykownika, bo tak szczerze to mi go było zwyczajnie żal :roll: bo widać że chłopak zakochany w swoim aucie a tu taki zonk :wall:
Mysle ze i tak temat sie skończy korzystnie dla wszystkich stron :!: i dołoze wszelkich starań aby tak było. A pewien plan jest :evilgrin:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 15 sie 2010, o 07:11

carfit pisze: A pewien plan jest

silnik evo ? :whistle:

:mrgreen:

dzudok
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 15 sie 2010, o 12:35

Witam wszystkich rzeczywiście jestem maniakiem subaru i Pan Edwin trafił w ocenie w dyche,to juz 2 samochód z pod znaku gwiazd,z poprzednim dzadkiem nie miałem zadnych problemów.Pech przy drugim samochodzie............lecz marka subaru ma cos takiego w sobie
ze człowiek po takim nawet złym przypadku chce zostac przy niej.
Ale wydaje mi sie ze to nie tylko dobry samochód lecz cała magie robia porządni ludzie związani z marka.i w takich chwilach jak mi sie przytrafila zaczeli sie pojawiac tacy ludzie...........mysle ze wszystko opisze na forum bo sprawa jes rozwojowa.........
podrawiam

dzudok
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 21 sie 2010, o 11:12

witam srebrna zyje!!!!!!!!!!!!

:thumb: PODZIEKOWANIA dla filmy CARFIT za wskrzeszenie mojej subarki............i wykonanie prac przy samochodzie na najwyszym poziomie naprawde ta firma to profesjonalisci............ dziekuje całej załodze servisu........niech moc bedzie z wami

:thumb: dodatkowe podziekowania dla poprzedniego włascicela pana Pawła który jest tez fanem marki subaru za pomoc financowa w remoncie----szacun---

oraz firmie 4turbo za godna postawe i czesci w dobrych cenach :thumb:

pozdrowiam wszystkich subarowców ...............

damaz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubione posty: 97 razy

Post 21 sie 2010, o 11:51

no to gratki wielkie.
zrobiłem "eksperyment psychologiczny": przeczytałem pierwszy Twój post i ostatni. serce rośnie. :-)

niech dłuuuugo służy i dostarcza banana (na twarzy).
:thumb:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 21 sie 2010, o 12:30

dzudok, miło przeczytać. I szacun dla wszystkich za postawę!

Witek
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: A500 @ Piotruś II
Polubił: 20 razy
Polubione posty: 15 razy

Post 21 sie 2010, o 14:47

Niesamowite, stary, subarowy duch jeszcze nie zginął w społeczeństwie kompletnie. Strasznie miło to słyszeć. :thumb:

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 21 sie 2010, o 15:28

Można ?

Można i to jeszcze jak można :thumb:

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

carfit
3 gwiazdki
Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne

Post 21 sie 2010, o 22:13

dzudok pisze:witam srebrna zyje!!!!!!!!!!!!

:thumb: PODZIEKOWANIA dla filmy CARFIT za wskrzeszenie mojej subarki............i wykonanie prac przy samochodzie na najwyszym poziomie naprawde ta firma to profesjonalisci............ dziekuje całej załodze servisu........niech moc bedzie z wami

:thumb: dodatkowe podziekowania dla poprzedniego włascicela pana Pawła który jest tez fanem marki subaru za pomoc financowa w remoncie----szacun---

oraz firmie 4turbo za godna postawe i czesci w dobrych cenach :thumb:

pozdrowiam wszystkich subarowców ...............
Ciesze sie że jesteś zadowolony, my tylko zrobiliśmy to co do nas należało jak najlepiej potrafimy i po możiwie normalnych pieniądzach ;-) , natomiast ja osobiscie uwazam że najwiekszy szacun nalezy sie gościowi który Ci sprzedał auto, naprawde ja o takiej historii nie słyszałem nigdy, aby sprzedający po niemal że po roku od momentu sprzedaży auta, wywalił kilka tysi ot tak . :idea: Szacun razy x 3 :idea:
Ja myśle że powinieneś upublicznyć dane, bo gość niewątpliwie jest wart tego :idea:
Mimo że to niby konkurencja, ale słowa uznania należą dla 4T za równie ludzką :idea: postawe , bo ja też wyznaje zasadę, pieniądze to nie wszystko :roll:
Pozdrawiam serdecznie , niech srebrna strzała sie dobrze i bezawaryjnie chowa :-)

P.S. Błagam na wszystko , jeśli kiedykolwiek bedziesz u mnie, prosze , nie przyjezdzaj do mnie z tym Twoim pseudodoradzcą/fachowcem, bo krew mi sie gotuje, a w sumie muszę być miły :-) ten bajkopisarz jest naprawdę dla mnie dnem , zresztą myślę że Ty o tym wierz :roll:

dzudok
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 22 sie 2010, o 08:17

carfit pisze: ja osobiscie uwazam że najwiekszy szacun nalezy sie gościowi który Ci sprzedał auto, naprawde ja o takiej historii nie słyszałem nigdy, aby sprzedający po niemal że po roku od momentu sprzedaży auta, wywalił kilka tysi ot tak . :idea: Szacun razy x 3 :idea:
Ja myśle że powinieneś upublicznyć dane, bo gość niewątpliwie jest wart tego :idea:

witam tez tak uwazam i jeszcze raz dziekuje:thumb: ,co do upubliczńenia danych Pana Pawła nie mam na to zgody :-(

Moze zacytuje Pana Pawła:
przecież mógł to być mój problem bo równie dobrze mogłem sobie zostawić ..... subaru........

po za tym Pan Paweł smiga subaru GT 96r tylko takim z japoni oczywiscie wszystko juz ma zrobione na europe......

Ps.Panie Edwinie moze byc tak ze Pan Paweł odwiedzi Carfit bo ma jakies drobne niedomagania z GT a bedzie jechał az z Wrocławia no i wtedy i ja bede musisł przyjechac i podziekowac jeszczee raz osobiscie :cofee: no i raczej nie zakończy sie na kawie :giggle:

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 22 sie 2010, o 09:59

ta historia fajnie przypomina dlaczego w subaru micha się cieszy nawet jak nie ma turbiny 8-)

szacunek dla zaangażowanych w rozwiązywanie kłopotów :idea:

cerbera
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: impreza wrx, legacy disel, evo X

Post 22 sie 2010, o 10:25

Normalnie jak w bajce :mrgreen: super szczesliwe zakonczenie :thumb:
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru ;-)

Azrael
6 gwiazdek
Polubione posty: 3 razy

Post 22 sie 2010, o 12:38

W imieniu 4T pozostaje mi życzyć bezproblemowej dalszej jazdy aż do 1mln km i dalej ;)

dzudok
Awatar użytkownika
3 gwiazdki

Post 22 sie 2010, o 13:57

dzieki silniczek chodzi jak nówka :-d .......i po odbiorze z Carfitu tez wyglada jak nowy........zeby nie byc gołosłownym daje foty
pozdrowienia
Załączniki
tmp_zmniejsz.to-e8bec57aa08ce57ce785941296709af9-zalacznik.jpg
srebrna juz w gotowosci
28819309,zalacznik-1115755.jpg
silniczek po odbiorze z Carfitu

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka

Post 22 sie 2010, o 14:10

no gratki dla wszystkich za postawę :thumb: :thumb:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 23 sie 2010, o 12:58

Cała historia brzmi jak sen naiwnego idealisty. Dobrze, że przynajmniej niezależne serwisy równają do zachodnich standardów obsługi. I nawet konkurencja potrafi się dogadać. Po prostu serce rośnie :thumb:

barton
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 23 sie 2010, o 13:34

historia z happy end'em :thumb: Brawo 8-)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

grzywaczewski
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Impreza 2.5 N/A '07

Post 23 sie 2010, o 13:58

F E N O M E N A L N E :-d

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 23 sie 2010, o 23:05

Miło się to czyta :idea: :thumb:

STIRA
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Type RA

Post 24 sie 2010, o 00:47

No to i ode mnie:,
Podziękowania dla dla Carfita - jestem pod dużym wrażeniem obsługi dzudoka , chłopaków z Katowic z 4Turbo (szczególnie tych co wolą classic'i od new age :) )

Podziękowania dla dzudoka że tak dba o moja byłą srebrną , oj tęsknie za przyjaznym wolnossakiem na cywilnym zawieszeniu katując się moim japońcem.
Jest nawet pomysł że odkupię srebrną może za parę miesięcy, bo mój kręgosłup może nie wytrzymać dłużej jeżdzenia na zawieszeniu RA :) .

Fajnie jak wszyscy sobie pomagają, Podziękowania dla forumowiczów za zaangażowanie - sympatycznie tu :)

pozdrawiam,
Pan Paweł :) , a poważnie to do zobaczenia gdzieś w Miedzianej Górze i innych obiektach .
Prawdziwe samochody już były

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 24 sie 2010, o 01:09

STIRA, jeszcze nie wszedłeś na forum, a już zdobyłeś duży szacun. Gratulacje!

I oby kręgosłup Ci wytrzymał, masz super auto :-)

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 24 sie 2010, o 01:28

Jak zobaczyłam ten wątek to myślałam że ta MASAKRA to takie pieszczotliwe imię :mrgreen:
Jestem pod ciężkim wrażeniem, że tak sie da :-)
STIRA, mega szacun 8-)
Zastanawia mnie jednakowoż, że skoro zostało zdiagnozowane że silnik jest popowodziowy, to może warto spróbować dojść co mu się stało? Z podejścia do tematu domyślam się, że STIRA też nie był pierwszym jego właścicielem, więc może warto wiedzieć jakiego źródła unikać? Nie chcę jątrzyć oczywiście, ale wyobraziłam sobie jak bym się czuła gdyby okazało się że ktoś uczył Subarbie pływać :-(

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 24 sie 2010, o 01:46

barbie pisze: ktoś uczył Subarbie pływać :-(
:whistle:

nic nie poradzę, że barany źle projektują odpływy

:mrgreen: