MASAKRA SUBARU IMPREZA 2006
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: MASAKRA SUBARU IMPREZA 2006
Myślę ,że nie ma co się zrażać do 4T , bo to nie ich wina , a serwis ich jest bardzo dobry i chwalony 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Zaczołem remontowac motor w carficie i zamierzam tam samochód serwisowac i mysle ze nie pożałujePiter 35 pisze:Myślę ,że nie ma co się zrażać do 4T , bo to nie ich wina , a serwis ich jest bardzo dobry i chwalony

pozdrawiam
-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Piter oczywiście że takPiter 35 pisze:Myślę ,że nie ma co się zrażać do 4T , bo to nie ich wina , a serwis ich jest bardzo dobry i chwalony

Mysle ze i tak temat sie skończy korzystnie dla wszystkich stron

Witam wszystkich rzeczywiście jestem maniakiem subaru i Pan Edwin trafił w ocenie w dyche,to juz 2 samochód z pod znaku gwiazd,z poprzednim dzadkiem nie miałem zadnych problemów.Pech przy drugim samochodzie............lecz marka subaru ma cos takiego w sobie
ze człowiek po takim nawet złym przypadku chce zostac przy niej.
Ale wydaje mi sie ze to nie tylko dobry samochód lecz cała magie robia porządni ludzie związani z marka.i w takich chwilach jak mi sie przytrafila zaczeli sie pojawiac tacy ludzie...........mysle ze wszystko opisze na forum bo sprawa jes rozwojowa.........
podrawiam
ze człowiek po takim nawet złym przypadku chce zostac przy niej.
Ale wydaje mi sie ze to nie tylko dobry samochód lecz cała magie robia porządni ludzie związani z marka.i w takich chwilach jak mi sie przytrafila zaczeli sie pojawiac tacy ludzie...........mysle ze wszystko opisze na forum bo sprawa jes rozwojowa.........
podrawiam
witam srebrna zyje!!!!!!!!!!!!
PODZIEKOWANIA dla filmy CARFIT za wskrzeszenie mojej subarki............i wykonanie prac przy samochodzie na najwyszym poziomie naprawde ta firma to profesjonalisci............ dziekuje całej załodze servisu........niech moc bedzie z wami
dodatkowe podziekowania dla poprzedniego włascicela pana Pawła który jest tez fanem marki subaru za pomoc financowa w remoncie----szacun---
oraz firmie 4turbo za godna postawe i czesci w dobrych cenach
pozdrowiam wszystkich subarowców ...............

oraz firmie 4turbo za godna postawe i czesci w dobrych cenach

no to gratki wielkie.
zrobiłem "eksperyment psychologiczny": przeczytałem pierwszy Twój post i ostatni. serce rośnie.
niech dłuuuugo służy i dostarcza banana (na twarzy).

zrobiłem "eksperyment psychologiczny": przeczytałem pierwszy Twój post i ostatni. serce rośnie.

niech dłuuuugo służy i dostarcza banana (na twarzy).

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Niesamowite, stary, subarowy duch jeszcze nie zginął w społeczeństwie kompletnie. Strasznie miło to słyszeć. 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Można ?
Można i to jeszcze jak można
Pozdrawiam
Grzegorz
Można i to jeszcze jak można

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
Ciesze sie że jesteś zadowolony, my tylko zrobiliśmy to co do nas należało jak najlepiej potrafimy i po możiwie normalnych pieniądzachdzudok pisze:witam srebrna zyje!!!!!!!!!!!!
PODZIEKOWANIA dla filmy CARFIT za wskrzeszenie mojej subarki............i wykonanie prac przy samochodzie na najwyszym poziomie naprawde ta firma to profesjonalisci............ dziekuje całej załodze servisu........niech moc bedzie z wami
dodatkowe podziekowania dla poprzedniego włascicela pana Pawła który jest tez fanem marki subaru za pomoc financowa w remoncie----szacun---
oraz firmie 4turbo za godna postawe i czesci w dobrych cenach![]()

Ja myśle że powinieneś upublicznyć dane, bo gość niewątpliwie jest wart tego

Mimo że to niby konkurencja, ale słowa uznania należą dla 4T za równie ludzką

Pozdrawiam serdecznie , niech srebrna strzała sie dobrze i bezawaryjnie chowa

P.S. Błagam na wszystko , jeśli kiedykolwiek bedziesz u mnie, prosze , nie przyjezdzaj do mnie z tym Twoim pseudodoradzcą/fachowcem, bo krew mi sie gotuje, a w sumie muszę być miły

carfit pisze: ja osobiscie uwazam że najwiekszy szacun nalezy sie gościowi który Ci sprzedał auto, naprawde ja o takiej historii nie słyszałem nigdy, aby sprzedający po niemal że po roku od momentu sprzedaży auta, wywalił kilka tysi ot tak .Szacun razy x 3
Ja myśle że powinieneś upublicznyć dane, bo gość niewątpliwie jest wart tego![]()
witam tez tak uwazam i jeszcze raz dziekuje:thumb: ,co do upubliczńenia danych Pana Pawła nie mam na to zgody

Moze zacytuje Pana Pawła:
przecież mógł to być mój problem bo równie dobrze mogłem sobie zostawić ..... subaru........
po za tym Pan Paweł smiga subaru GT 96r tylko takim z japoni oczywiscie wszystko juz ma zrobione na europe......
Ps.Panie Edwinie moze byc tak ze Pan Paweł odwiedzi Carfit bo ma jakies drobne niedomagania z GT a bedzie jechał az z Wrocławia no i wtedy i ja bede musisł przyjechac i podziekowac jeszczee raz osobiscie

ta historia fajnie przypomina dlaczego w subaru micha się cieszy nawet jak nie ma turbiny
szacunek dla zaangażowanych w rozwiązywanie kłopotów

szacunek dla zaangażowanych w rozwiązywanie kłopotów

Normalnie jak w bajce
super szczesliwe zakonczenie 

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 

W imieniu 4T pozostaje mi życzyć bezproblemowej dalszej jazdy aż do 1mln km i dalej ;)
dzieki silniczek chodzi jak nówka
.......i po odbiorze z Carfitu tez wyglada jak nowy........zeby nie byc gołosłownym daje foty
pozdrowienia

pozdrowienia
no gratki dla wszystkich za postawę

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Cała historia brzmi jak sen naiwnego idealisty. Dobrze, że przynajmniej niezależne serwisy równają do zachodnich standardów obsługi. I nawet konkurencja potrafi się dogadać. Po prostu serce rośnie 

historia z happy end'em
Brawo 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- grzywaczewski
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza 2.5 N/A '07
Miło się to czyta

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No to i ode mnie:,
Podziękowania dla dla Carfita - jestem pod dużym wrażeniem obsługi dzudoka , chłopaków z Katowic z 4Turbo (szczególnie tych co wolą classic'i od new age :) )
Podziękowania dla dzudoka że tak dba o moja byłą srebrną , oj tęsknie za przyjaznym wolnossakiem na cywilnym zawieszeniu katując się moim japońcem.
Jest nawet pomysł że odkupię srebrną może za parę miesięcy, bo mój kręgosłup może nie wytrzymać dłużej jeżdzenia na zawieszeniu RA :) .
Fajnie jak wszyscy sobie pomagają, Podziękowania dla forumowiczów za zaangażowanie - sympatycznie tu :)
pozdrawiam,
Pan Paweł :) , a poważnie to do zobaczenia gdzieś w Miedzianej Górze i innych obiektach .
Podziękowania dla dla Carfita - jestem pod dużym wrażeniem obsługi dzudoka , chłopaków z Katowic z 4Turbo (szczególnie tych co wolą classic'i od new age :) )
Podziękowania dla dzudoka że tak dba o moja byłą srebrną , oj tęsknie za przyjaznym wolnossakiem na cywilnym zawieszeniu katując się moim japońcem.
Jest nawet pomysł że odkupię srebrną może za parę miesięcy, bo mój kręgosłup może nie wytrzymać dłużej jeżdzenia na zawieszeniu RA :) .
Fajnie jak wszyscy sobie pomagają, Podziękowania dla forumowiczów za zaangażowanie - sympatycznie tu :)
pozdrawiam,
Pan Paweł :) , a poważnie to do zobaczenia gdzieś w Miedzianej Górze i innych obiektach .
Prawdziwe samochody już były
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
STIRA, jeszcze nie wszedłeś na forum, a już zdobyłeś duży szacun. Gratulacje!
I oby kręgosłup Ci wytrzymał, masz super auto
I oby kręgosłup Ci wytrzymał, masz super auto

Jak zobaczyłam ten wątek to myślałam że ta MASAKRA to takie pieszczotliwe imię
Jestem pod ciężkim wrażeniem, że tak sie da
STIRA, mega szacun
Zastanawia mnie jednakowoż, że skoro zostało zdiagnozowane że silnik jest popowodziowy, to może warto spróbować dojść co mu się stało? Z podejścia do tematu domyślam się, że STIRA też nie był pierwszym jego właścicielem, więc może warto wiedzieć jakiego źródła unikać? Nie chcę jątrzyć oczywiście, ale wyobraziłam sobie jak bym się czuła gdyby okazało się że ktoś uczył Subarbie pływać

Jestem pod ciężkim wrażeniem, że tak sie da

STIRA, mega szacun

Zastanawia mnie jednakowoż, że skoro zostało zdiagnozowane że silnik jest popowodziowy, to może warto spróbować dojść co mu się stało? Z podejścia do tematu domyślam się, że STIRA też nie był pierwszym jego właścicielem, więc może warto wiedzieć jakiego źródła unikać? Nie chcę jątrzyć oczywiście, ale wyobraziłam sobie jak bym się czuła gdyby okazało się że ktoś uczył Subarbie pływać

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
barbie pisze: ktoś uczył Subarbie pływać![]()

nic nie poradzę, że barany źle projektują odpływy