na razie ( i niech tak zostanie ) jest OKGrzesiek_67 pisze: A to akurat dobra wiadomość. Jest OK. Zresztą razem o tym wiemy

no, ochłodziło się, idę sobie dmuchnąc wiatrakiem
pozdrawiam

na razie ( i niech tak zostanie ) jest OKGrzesiek_67 pisze: A to akurat dobra wiadomość. Jest OK. Zresztą razem o tym wiemy
esilon pisze: no, ochłodziło się, idę sobie dmuchnąc wiatrakiem
Nie masz wątpliwosci że coś Winger namieszał . Ja tam byłem kilka razy i jestem bardzo zadowolony z usług . Nie znam nikogo kto by narzekałAMI pisze:To jeszcze raz, gdzie ten warsztat? Zeby przypadkiem tam nie trafic... :)
jak dojadę do wawki to poszukam Ci liste rzeczy, które kiedyś zostały spie... przy robocie silnika do GT. Wytrzymał 70 km spokojnej jazdy. (2 strony A4 ręcznie)Azrael pisze:Serio prostowany korbowód? Może to jakaś pomyłka?
Tak swoja droga - choc nadal nie rozumiem po co ten "nerw" :) - rozumiem (dzieki Rekinie - http://books.google.pl/books?id=cc5y5WL ... 3w&f=false ), ze kiedys sie prostowalo pewne odchylki na korbach w razie potrzeby. Tylko kwestia, czy ma to sens w obcnych czasach i przy dostepnosci czesci.Kubik1 pisze:To po co takie teksty ? Ja do Gawina mam zaufanie . Nie sądze aby zrobił coś głupiego . Może klient cos pokręcił a potem smród ciągnie sie za niewinnym człowiekiem
Kubik1 pisze: Gdybym ja sąsiadowi powiedział że można wymienić podłużnice w aucie to by sie za głowę złapał i nie uwierzył