Dobre słowo. Od RzuffaeMTi pisze: a dostanę coś do popicia? Elektrolit może?![]()

r.
Dobre słowo. Od RzuffaeMTi pisze: a dostanę coś do popicia? Elektrolit może?![]()
kręć wyżej subaraka, może przelot to zagłuszyGodlik pisze: jak pojadę jutro w nocy z tym jazgotem
Godlik pisze: jak pojadę jutro w nocy z tym jazgotem
właśnie do podobnych wniosków doszła ostatnio Pati mówiąc, że chyba tym, co ją tak usypia podczas jeżdżenia na prawym w trakcie upalania, jest dźwięk silnika..remek pisze: kręć wyżej subaraka, może przelot to zagłuszy![]()
coś w tym jest, bo na prawym też mnie bokser usypia - zwłaszcza przy jednostajnych obrotach - nie ważne jakich.eMTi pisze: co ją tak usypia podczas jeżdżenia na prawym w trakcie upalania, jest dźwięk silnika..![]()
Legasiem jadę, legasiem. Jaki kurna przelot...remek pisze: kręć wyżej subaraka, może przelot to zagłuszy
LouCyphre pisze: Godlik, wyłączywszy i jadąc przepisowo
A może po prostu zostawię radio w domu. O, tak zrobięźuf pisze: Godlik, przeciez nie musisz ustawiac radia na 19 kanale
Dobry pomysł, dzięki. Muszę tylko sprawdzić, czy w tym ustrojstwie jest jakieś wyjście słuchawkowe...rrosiak pisze:
Słuchawka w ucho
Oj, chyba slabo szukales ;) Jest i nawet dziala :)Arek M pisze:W Unidenie 520 nie ma wejścia słuchawkowego. Wiem, bo mam takie radyjo.
Mój sposób na brak trzeszczenia, to podgłaszanie tylko wtedy, kiedy chcesz zagadać
że what?gimof pisze: kilka nowych przemienników na 145 poznałem
Musi ham jaki...eMTi pisze: że what?![]()
Mierzą im czas na checkpointach ;)j33mbo pisze: jak oni to robią???????
Wyśpisz się.FUX pisze:...
Co Ci da, oprócz frajdy, żeby być na spotkaniu on time, zamiast wyjechać pół godziny wcześniej...
bo dojadą w zakładanym czasie*. Ja w Australii też jakoś nie przekraczałem**, bo nie było potrzeby z nikim się tłuc na drodzej33mbo pisze: kurde ludzie nie przekraczają przepisowych prędkości, (no może jeden na 100 przypadków)
jak oni to robią???????