W sobotni wieczór spotkało się dwóch adwersarzy, wymienili się znakami pokoju i tyle.
A tu po niedzieli jakieś HALO, samobiczowania, konstruktywne krytyki przed kolektywem...no ja Was proszę

I okazuje się, że lepiej było to zostawić Carfitowi do własnej i niewymuszonej refleksji, ewentualnie Luckowi lub Azowi - do olania albo odpowiedzi ogniem, wedle nastroju. I nie byłoby problemu.barbie pisze: Zwróciłam mu uwagę, bo przegiął. (...) przytoczę (z pamięci niestety) (...) Carfit zapytał Lucka, czy ten już robi dla 4T, a jeśli nie, to może powinien, bo Azrael ostatnio przycichł i brakuje zastępcy. Mniej więcej tak to było, a wydźwięk miało dość napastliwy..
Poczułaś się dotknięta moim "brakiem pewności"? To przepraszam, nie zamierzałem Cię urazić, ale - skąd niby miałem mieć taką pewność...? Zwłaszcza w świetle postów, poprzedzających mój?barbie pisze:Na to mogę tylko powiedzieć, że bardzo mi przykro.WiS pisze: Mam badzieję, że chodziło o formę - nie o treść (ale pewności nie mam, i nieco mnie to niepokoi).
Ja tam napisałem wprost - dokładnie to, co chciałem: że nie mam pewności, co zostało usunięte i dlaczego. Po Twoim wyjaśnieniu zyskałem wiedzę i dobrze mi z tym.barbie pisze:Jeśli ktokolwiek ma podejrzenia, że bronię 4T lub też ukrywam krytykę tej firmy, to bardzo proszę powiedzieć to wprost.
Wybacz WiS, ale dla mnie to jest przerost formy nad treścią. Kilka dni temu pisałam to samo w shoutboxie - jeżeli "wolność" tego forum ma oznaczać przyzwolenie na brak kultury, to ja się tak nie bawię i basta.WiS pisze:I okazuje się, że lepiej było to zostawić Carfitowi do własnej i niewymuszonej refleksji, ewentualnie Luckowi lub Azowi - do olania albo odpowiedzi ogniem, wedle nastroju. I nie byłoby problemu.barbie pisze: Zwróciłam mu uwagę, bo przegiął. (...) przytoczę (z pamięci niestety) (...) Carfit zapytał Lucka, czy ten już robi dla 4T, a jeśli nie, to może powinien, bo Azrael ostatnio przycichł i brakuje zastępcy. Mniej więcej tak to było, a wydźwięk miało dość napastliwy..
Barbie, nic osobistego - ale chyba nauczka na przyszłość, dla nas wszystkich, nie tylko dla modów (acz dla osób funkcyjnych szczególnie, bo jednak zwrócenie uwagi przez moda lub członka rady, nawet na PW i przyjacielsko, może być nadinterpretowane). Niech każdy pisze na własną odpowiedzialność, i niech to, co napisał, świadczy potem o nim.
Nawet jeśli będą oczy boleć od patrzenia, i nawet jeśli lektura spowoduje, że pogorszy się nam opinia o koledze... Trudno. Precz z fałszowaniem rzeczywistości (o, ale mi fajny manifest wyszedł).
Tak się rodzą plotki. Jedna pani drugiej pani, samonapędzająca się paranoja, bo ktoś słyszał że rozdają samochody w Moskwie na Placu Czerwonym.WiS pisze:Poczułaś się dotknięta moim "brakiem pewności"? To przepraszam, nie zamierzałem Cię urazić, ale - skąd niby miałem mieć taką pewność...? Zwłaszcza w świetle postów, poprzedzających mój?barbie pisze:Na to mogę tylko powiedzieć, że bardzo mi przykro.WiS pisze: Mam badzieję, że chodziło o formę - nie o treść (ale pewności nie mam, i nieco mnie to niepokoi).
Cieszę się, że chociaż Tobie.WiS pisze:Ja tam napisałem wprost - dokładnie to, co chciałem: że nie mam pewności, co zostało usunięte i dlaczego. Po Twoim wyjaśnieniu zyskałem wiedzę i dobrze mi z tym.barbie pisze:Jeśli ktokolwiek ma podejrzenia, że bronię 4T lub też ukrywam krytykę tej firmy, to bardzo proszę powiedzieć to wprost.
barbie pisze: Zadałam pytanie kto widział oryginalny post. I coś cisza.
Ja tez widzialem, pytanie przegapilem.jarmaj pisze:barbie pisze: Zadałam pytanie kto widział oryginalny post. I coś cisza.
Ja, ja, ja widziełm!
Ale nie wiedziałem że to ważne że widziałem, bo nie widziałem pytania, gdzie pytasz się kto widział...
Jeszcze jeden? To ja sie ledwo klawiatury trzymam, a Ten chce mnie dobic...Konto usunięte pisze:Sugeruje po kielonku dla wszystkich
FaktKonto usunięte pisze: Przesilenie zimowe jak nic.
Możesz WiS sobie taką załatwić od Małego.Konto usunięte pisze:albo pionową podpórke do spojlera![]()
Mam wrażenie, że nie do końca racja.WiS pisze: I okazuje się, że lepiej było to zostawić Carfitowi do własnej i niewymuszonej refleksji, ewentualnie Luckowi lub Azowi - do olania albo odpowiedzi ogniem, wedle nastroju. I nie byłoby problemu.
Barbie, nic osobistego - ale chyba nauczka na przyszłość, dla nas wszystkich, nie tylko dla modów (acz dla osób funkcyjnych szczególnie, bo jednak zwrócenie uwagi przez moda lub członka rady, nawet na PW i przyjacielsko, może być nadinterpretowane). Niech każdy pisze na własną odpowiedzialność, i niech to, co napisał, świadczy potem o nim.
Nawet jeśli będą oczy boleć od patrzenia, i nawet jeśli lektura spowoduje, że pogorszy się nam opinia o koledze...
A, to wszystko wyjaśnia...Vert pisze:poprosiłem kolege bombelku
Mało kto ma tak fenomenalne wyczucie w modowaniu jak Barbie! Nie inaczej było tym razemGal pisze: Nie widzę nic niewłaściwego w postępowaniu Barbie,
Lizus zbiera punkty i czeka na cynk na następne 50 tys postówSo What! pisze: Mało kto ma tak fenomenalne wyczucie w modowaniu jak Barbie! Nie inaczej było tym razem
Dziękuję