remont silnika i sprzęgła
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: remont silnika i sprzęgła
wczoraj odebrałem wszystkie części i głowice z planowania
dzisiaj silnik skręcony, dostałem w sklepie gdzie kupowałem części całą litanie jak i z jaka siłą dokręcać śruby
jutro wkładam pod maskę i odpalam ;)
dzisiaj silnik skręcony, dostałem w sklepie gdzie kupowałem części całą litanie jak i z jaka siłą dokręcać śruby
jutro wkładam pod maskę i odpalam ;)
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
uuuu bedzie wesolo!!! widac krotko zyjesz jeszcze a szczekasz... jak rasowy pitbull...tomek76k7 pisze:jak byś się znał to byś wiedział że pompę wody wymienia się co drugą wymianę rozrządu
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
- zinc
- 4 gwiazdki
Gdzie on sprzeglo komplet zdobyl za 530zl ?? kurde noname... albo okaze sie ze to syn znanego polityka i ma 70% zniki w intercarsie...
;d
;d
- zinc
- 4 gwiazdki
chloru... nie ma co sie palowac... ja go z podjazdu w razie wu na kopach wypiesze...Chloru pisze:Czyli normalną cenę za SKF albo Aisin. Ruville albo Ina może kosztować ~700 PLN. Trzeba było spytać a nie opluwać wszystkich wokół.
zinc pisze:Gdzie on sprzeglo komplet zdobyl za 530zl ?? kurde noname... albo okaze sie ze to syn znanego polityka i ma 70% zniki w intercarsie...
;d
zinc nie moja wina że zdzierasz z ludzi i ich oszukujesz, chcesz zarobić na robociźnie tyle samo co przy składaniu bentleya i jeszcze ich oszukujesz na cenie części, żeby jeszcze więcej kasy wyciągnąć, twoje postępowanie jest naganne i powinieneś trochę przemyśleć co robisz
zinc pisze:chloru... nie ma co sie palowac... ja go z podjazdu w razie wu na kopach wypiesze...Chloru pisze:Czyli normalną cenę za SKF albo Aisin. Ruville albo Ina może kosztować ~700 PLN. Trzeba było spytać a nie opluwać wszystkich wokół.
a na kopach to możesz swoją żonę potraktować i nikogo innego, chociaż po tym co reprezentujesz to chyba ona ciebie w d..e kopie
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
...kaznodzieja?....tomek76k7 pisze:zinc pisze:Gdzie on sprzeglo komplet zdobyl za 530zl ?? kurde noname... albo okaze sie ze to syn znanego polityka i ma 70% zniki w intercarsie...
;d
zinc nie moja wina że zdzierasz z ludzi i ich oszukujesz, chcesz zarobić na robociźnie tyle samo co przy składaniu bentleya i jeszcze ich oszukujesz na cenie części, żeby jeszcze więcej kasy wyciągnąć, twoje postępowanie jest naganne i powinieneś trochę przemyśleć co robisz

Nie ma takiej możliwości żeby oryginał sprzęgło kupić za 530zł jak pisze wątkotwórca.zinc pisze:Gdzie on sprzeglo komplet zdobyl za 530zl ?? kurde noname... albo okaze sie ze to syn znanego polityka i ma 70% zniki w intercarsie...
;d
Ba- nawet zamiennik nie wyjdzie w takiej cenie. Jak dla mnie to ściema.
Mam jedne z większych zniżek w intercarsie i tak samo w Gordonie.
EDIT:
zresztą wklejam zrzut ekranu z programu Intercarsu.
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Poczekaj chwilę bo coś mi się wydaje że krzykliwy kolega kupił nieodpowiednie sprzęgło
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
O. Kłóci się. Czyli też się nie dowiesz, gdzie tak można kupićdaroot pisze: Jak dla mnie to ściema.

tomek76k7 pisze:co do polecenia sklepu to tylko tym którzy się ze mną nie kłócili
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Rowery są znacznie droższeKubik1 pisze: Skoro masz na to 4tys zł na silnik i sprzęgło, to popatrz w lustro i sobie odpowiedz uczciwie- nie stać Cię na żadne subaru! Kup sobie rower,

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
fajny wątek 

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Nie pokazał paragonu. Pewnie kradzione ;)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Ja tylko czytałem
, mogę dostać namiar na ten cudowny sklep

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- zinc
- 4 gwiazdki
powinienem Cie oskarzyc... Po pierwsze nikogo nie okradam, nie oszukuje itd itp. Cena robocizny jest jaka jest nie podoba sie to klient nie jest zmuszony dokonywac napraw u nas. Ja sie nadal pytam skad masz czesci o polowe taniej niz sa ogolno dostepne?? Nic nie sugeruje ale fa lub paragon pokazesz ?? ze masz mechanika ktory twierdzi ze to luzik, lajcik itd-spoko nie wnikam, jak dla mnie moze robic zadarmo, tylko skad masz czesci ?? Dwa wyzywasz, jestes arogancki do tego oskarzasz i psujesz renome-na to jest paragraf!! Oszukuje na cenie czesci?? Kutwa szczeniaku- kleint w normalnym serwise ma fa na czesci nawet na zakichana srubke-cena robocizny nawet gratis to i tak za sam rozrzad dwa razy wiecej... (prawie co by sie nie bawic w szczegoly). Jesli ja okradam i oszukje co sugerujesz i za co powinines miec sprawe, to w takim razie sklep typu inter cars co robi?? sprzedaje za drogo to znaczy okrada ?? Dam Ci dobra rade przepros poki masz czastomek76k7 pisze:zinc pisze:Gdzie on sprzeglo komplet zdobyl za 530zl ?? kurde noname... albo okaze sie ze to syn znanego polityka i ma 70% zniki w intercarsie...
;d
Ostatnio zmieniony 11 cze 2016, o 15:38 przez zinc, łącznie zmieniany 2 razy.
- zinc
- 4 gwiazdki
dobry biznes co nie ?? dolozylby czowiek stowke do ceny i nie odpedzil by sie i tak od klientow...Piter 35 pisze:Ja tylko czytałem, mogę dostać namiar na ten cudowny sklep
![]()
- zinc
- 4 gwiazdki
taaa do fiata punto, albo golfa 4 :D nie obrazajac tych autek...koziolek pisze:Poczekaj chwilę bo coś mi się wydaje że krzykliwy kolega kupił nieodpowiednie sprzęgło
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
To ja poproszę o namiar sklepu.tomek76k7 pisze:pokazywałem jak byłem małyChloru pisze:Kupiłeś cały zestaw Aisin z pompą wody za 50% ceny z Intercars? Super - podziel się źródłem na forum. Pokaż paragon - dobry sklep będzie wdzięczny za reklamę i może dostaniesz jeszcze jakieś dodatkowe zniżki.tomek76k7 pisze:Aisin kosztuje 130zł
Czego jeszcze nie rozumiesz?
co do polecenia sklepu to tylko tym którzy się ze mną nie kłócili

Silnik włożony jedzi idealnie jestem z siebie dumny że bez żadnej praktyki zrobiłem 99% roboty
Co do ciebie zinc czy jak ci tam to napisałem że naciągane a nie okradasz to drugie słowo użyłem nie do cienie jak byś umiał czytać z zrozumieniem bo byświedział
Cały remont silnika z sprzęgłem wyszedł mnie około 2500zł
Co do ciebie zinc czy jak ci tam to napisałem że naciągane a nie okradasz to drugie słowo użyłem nie do cienie jak byś umiał czytać z zrozumieniem bo byświedział
Cały remont silnika z sprzęgłem wyszedł mnie około 2500zł
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
jak ktoś chętny na remont silnika to z miłą chęcią pomogę teraz mam to w jednym palcu 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
sklep to GC8.pl i mam fakturę jak by co, te części to bez żadnej łachy i rabatów