ja to chce pod choinkę

szukasz czegoś do siebie?FUX pisze: to jest lepszy.
Wespólczynnik zajebistości Ci wzrośnie...
Tak właśnie zrobię przejadę się tym i tym porównam i przemyśle...a subaru ma ocynk? wiem że z ryżo pędnych Mazda ma na pewno Honda na pewno nie:)citan pisze:azyl82, przejedź się jakimś 2.0 N/A. Nie będzie Ci odpowiadać to poszukaj czegoś innego, - będzie, to fajnie. Modyfikacje w N/A się przeprowadza, ale głównie dotyczą zawieszenia, hamulców, itp. No chyba, że ktoś się uprze, to nic nie poradzisz.![]()
a ja durny szukam jakichś kolektorów , puszek końcowych i innych piepszotówBarthol pisze:esilon, allegro Twoim przyjacielem jest: http://allegro.pl/zmien-dzwiek-silnika- ... 61797.html (przykładowa aukcja)
Z pulsacji napięcia w instalacji ;)citan pisze:Ej, ale skąd ten SoundRacer wie jakie są obroty?
Prawie nic to nie da, a już na pewno nic, co byłoby odczuwalne.Matiz pisze:Skoro juz temat UPniety to mam pytanie ile dodaje "podstawa" (Czyt: odetkanie wydechu, stożek lub wkładka, świece,kable? wiecej nie pamietam)
a to Audi, to było Qattro, czy FWD?jarmaj pisze:fan audi od wielu lat pod moimi naciskami zwraca glowe w strone subaru imprezy 2.0
damaz pisze:a to Audi, to było Qattro, czy FWD?jarmaj pisze:fan audi od wielu lat pod moimi naciskami zwraca glowe w strone subaru imprezy 2.0
jarmaj pisze: Nie wiem. Nigdy żaden fan Audi nie był pod moimi naciskami....
pomór jaki, czy co? jeden chce slowmammala ulepszać "bo w Golfie się dało", drugi też o quniach, że za mało...tadaoando pisze: jego argumentacja jest taka ze 125KM to troche malo jak na benzyne
damaz pisze: o co wam chodzi z tymi końmi?
aaaa... o to chodzi....AMI pisze: O ulanskie tradycje :)
sprawa jest dosyc prosta, mam niewielkie doswiadczenia z forami a co za tym idzie wyrzucane przeze mnie mysli sa nieco chaotyczne, rozumiesz wolne mysli, raczej bez poczatku i koncacitan pisze: Czemu zdanie zaczynasz od "..."? Nie wystarczy wielką literą? Ciężko się to czyta.