Panie Pawle (

Gdyby sprzedawał Pan kiedykolwiek, cokolwiek co porusza się/lata/pływa to proszę dać znać. Kupuję bez targów albo nie mając akurat gotowizny, polecam wszystkim i wszędzie

Jeszcze raz ciepło pozdrawiam
Grzegorz
STIRA pisze: No to i ode mnie:,
Podziękowania dla dla Carfita - jestem pod dużym wrażeniem obsługi dzudoka , chłopaków z Katowic z 4Turbo (szczególnie tych co wolą classic'i od new age :) )
Podziękowania dla dzudoka że tak dba o moja byłą srebrną , oj tęsknie za przyjaznym wolnossakiem na cywilnym zawieszeniu katując się moim japońcem.
Jest nawet pomysł że odkupię srebrną może za parę miesięcy, bo mój kręgosłup może nie wytrzymać dłużej jeżdzenia na zawieszeniu RA :) .
Fajnie jak wszyscy sobie pomagają, Podziękowania dla forumowiczów za zaangażowanie - sympatycznie tu :)
pozdrawiam,
Pan Paweł :) , a poważnie to do zobaczenia gdzieś w Miedzianej Górze i innych obiektach .
Grzesiek_67 pisze: STIRA,
Panie Pawle (), chapeau bas, chapeau bas, chapeau bas
Gdyby sprzedawał Pan kiedykolwiek, cokolwiek co porusza się/lata/pływa to proszę dać znać. Kupuję bez targów albo nie mając akurat gotowizny, polecam wszystkim i wszędzie![]()
Coś czuję ,że Carfit dołożył jakaś sprężarkę , po cichutkudzudok pisze: srebrna smiga jak złoto.........jestem super zadowolony
Piter 35 pisze: Coś czuję ,że Carfit dołożył jakaś sprężarkę , po cichutku
witaj moje pierwsze subaru tez miałem 1.8...i rocznik tez sie zgadza...i kombi tez sie zgadzakuzi4 pisze: kuzi4
Qrcze nawet nie myślałem iż są nowe softy do wolnych ssakówdzudok pisze: witam wszystkich wczoraj wgrałem nowy soft w ASO Rzeszów i powiem wam ze samochodzik jeszcze lepiej chodzi jest bardziej elastyczny i z dolnych lepiej sie zbiera
Piter 35 pisze:
Qrcze nawet nie myślałem iż są nowe softy do wolnych ssakówCiekawe jaka jest charakterystyka
![]()
Pozostaje niedosyt, że do dziadków nie robią update-u "biosa" ;)dzudok pisze:Piter 35 pisze:
Qrcze nawet nie myślałem iż są nowe softy do wolnych ssakówCiekawe jaka jest charakterystyka
![]()
sa i to działajajak trzeba
u mnie numer sofu to D5864EC7
pozdrowionka
Żemol pisze: Pozostaje niedosyt, że do dziadków nie robią update-u "biosa" ;)
Moja poczciwa Impreza 1.8 stoi na parkingu z kartką "SPRZEDAM". Od dzisiaj jestem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem TURBOWANNY. Do staruszki zawsze bedę miał wielki sentyment...dzudok pisze:witaj moje pierwsze subaru tez miałem 1.8...i rocznik tez sie zgadza...i kombi tez sie zgadzakuzi4 pisze: kuzi4![]()
pozdrawiam
kuzi4 pisze:Moja poczciwa Impreza 1.8 stoi na parkingu z kartką "SPRZEDAM". Od dzisiaj jestem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem TURBOWANNY. Do staruszki zawsze bedę miał wielki sentyment...dzudok pisze:witaj moje pierwsze subaru tez miałem 1.8...i rocznik tez sie zgadza...i kombi tez sie zgadzakuzi4 pisze: kuzi4![]()
pozdrawiam