Mam GTka z całą tylną belką, piastami i dyfrem od STI 2004. Kupilem małe zaciski i tarcze od GTka o śr 265.5 i na przód 277mm (dwutłoczek)
Tył na 100% nie pasuje. Co zrobic żeby założyć 15tke? trochę późno to sprawdziłem, ale nie przyszło mi do głowy ,że będzie lipa...
Pomocy! 15tki na tył do STI 04
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Pomocy!
rozstaw srub 5x100. problem polega na osłonie tarczy hamulcowej, ktora sie nie miesci w 15tke a jest mocowaniem do okładziny od recznego ..
Re: Pomocy! 15tki na tył do STI 04
z tarcza nie ma problemu , jak pisalem chodzi o osłone tarczy, ktora jest zarazem mocowaniem do okladziny od recznego. Na nia 15tka nie wchodzi..
Jest problem z tarczą bo trzeba mieć tarczę z dużym bębnem pod duże szczęki z STI a z małą średnicą tarczy, poza tym wszytsko wchodzi w odpowiednie 15''.
mam felgi z et38.. chyba z audi a3.. podobna sa ok.
a sama odpowiednia tarcza ma w takjakby dystans?
a sama odpowiednia tarcza ma w takjakby dystans?
i na taka tarcze wejdzie 15tka z et38 od audi a3/vw golf?
jest grubsza i robi za dystans?
mam zaciski od WRX2008 jednotłoczkowe, wnioskuje ,ze beda dobra bo w poprzednich rocznikach były takie same
sorry,ze glowe zawracam, ale kupiłem nowe opony 15tki i troche mnie to meczy jak widze snieg
jest grubsza i robi za dystans?
mam zaciski od WRX2008 jednotłoczkowe, wnioskuje ,ze beda dobra bo w poprzednich rocznikach były takie same
sorry,ze glowe zawracam, ale kupiłem nowe opony 15tki i troche mnie to meczy jak widze snieg

Nie mam pojęcia czy pasuje 15tka od Audi. Wiem że pasuje dedykowana szutrowa 15'' do Subaru.
Zaciski od WRX 2008 są pod kompletnie inne mocowania, przecież od 08 w górę jest kompletnie inny układ jezdny z tyłu. Ta tarcza jest pod dwutłoczkowy zacisk z WRX 2001-2007.
Zaciski od WRX 2008 są pod kompletnie inne mocowania, przecież od 08 w górę jest kompletnie inny układ jezdny z tyłu. Ta tarcza jest pod dwutłoczkowy zacisk z WRX 2001-2007.
No to ladnie. Dochodzi jeszcze tylny hamulec od WRX europa + tarcze,ktore kosztują pewnie worek pieniedzy..
Jutro telefonicznie sie skontaktuje. Dzieki.
Jutro telefonicznie sie skontaktuje. Dzieki.