Piszczy na spiącym policjancie
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Piszczy na spiącym policjancie
od kilku dni cos piszczy a nawet skrzypi przy mocnym krótkim ugięciu przedniego zawieszenia,
najlepiej słyszalne podczas przejeżdżania spiącego policjanta , szczególnie policjanta ujemnego których po budowie kanalizacji pełno u nas na wsi,
ki czort ?
zapewne to jakas guma , ale która i jak droga ?
najlepiej słyszalne podczas przejeżdżania spiącego policjanta , szczególnie policjanta ujemnego których po budowie kanalizacji pełno u nas na wsi,
ki czort ?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Piszczy na spiącym policjancie
Normalne, jak policjantowi najeżdżasz na pałke, to piszczy. Każden jeden by piszczał, śpiący czy nie...esilon pisze: cos piszczy (...) podczas przejeżdżania spiącego policjanta (...) zapewne to jakas guma
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Mogą to być gumy stabilizatora.Drogie nie sąesilon pisze:od kilku dni cos piszczy a nawet skrzypi przy mocnym krótkim ugięciu przedniego zawieszenia,
ki czort ?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
esilon, nie mów, że Forku Ci zimą nie skrzypiało
O ile mnie pamięć nie myli bujak27 ma rację. To skrzypią gumy stabilizatora. Przestaną, jak zrobi się cieplej

O ile mnie pamięć nie myli bujak27 ma rację. To skrzypią gumy stabilizatora. Przestaną, jak zrobi się cieplej

So What! pisze: Przestaną, jak zrobi się cieplej![]()
Albo jak się nasmaruje.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
dzieki, się przesmaruje na początek
czy w Forku tak było ? w sumie bardzo mozliwe ale jeżeli było to baaardzo dawno
czy w Forku tak było ? w sumie bardzo mozliwe ale jeżeli było to baaardzo dawno

-
skokus_2006
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza Outback Sport 2,5 2006 , Mazda Mx-5 1,6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Też tak miałem. Wymieniłem wszystkie gumy, przesmarowałem. Już nic nie piszczy i nie skrzypi. Teraz tylko skrzeczy.
A u mnie w wrx piszczało z tyłu na policjantach i dziurach. Okazało się na przeglądzie że jeden tylny amor umarł, 0% sprawności, wylany był. Teraz już nie piszczy ;)
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
esilon, żadne smary. Myjka ciśnieniowa + woda. Potraktuj tylko gumy stabilizatora. Jak nie przestanie - tuleje wahaczy i też najlepiej stronami, żebyś wiedział, które ew. się kończą. Jak są luzy - wrzucaj poliuretany czerwone. Jeden z tańszych zabiegów w zawieszeniu i prosty w wymianie, a ile radości.