[quote="Oskarus"]Już Ci sympatyczny kolego wyjaśniam
Prowadzę autohandel więc w związku z zainteresowanie do motoryzacji lubię fajne autka a za takie uważam też SUBRU :) (póki co to w BMW najlepiej się czuję ale pojeździmy i porównamy oczywiście jeżeli będzie ciągnął na 100% ).Zawsze chciałem mieć taki samochód ale nigdy nie było klienta który chciałby mi pozostawić w rozliczeniu Subaru w zamian za samochód z naszej oferty ,bo taka forma zamiany jest najbardziej korzystna-jedna ze stron dopłaca różnice .Zawsze to korzystniejsze rozwiązanie niż zakup za gotówkę. Poprzednie właściciel poinformował że miał taki problem wcześniej ale jedno kontrolka transakcji nie przekreśla
Może to nie jest kontrolka od klocków hamul. czy spryskiwaczy płynu ale chęć pozyskania takiej zabawki ma siłę. Po prostu uporam się z tematem i ogień na tłoki!!!
Oczywiście samochód jest wystawiony już na sprzedaż ale bardziej czekam na śnieg niż klienta :)
Poniżej link
http://amcierocki.otomoto.pl/subaru-imp ... 93628.html
Pozdrawiam wszystkich niedowiarków
Mam rozumiec, ze handlujesz autami, i chcesz pozbyc sie problemu, przed sprzedaza

yhy zaczynam lapac

masz klienta na auto, ktore ktos Tobie zostawil w rozliczeniu, ale jak go oglada nie chce go nabyc

cos takiego

powaznie pytam bo sam szukam imprezki ale jak zejede ze statku. To jak rusze to reka, noga, mozg na scianie
Juz nie spie po nocach