witam,
zapytam i tu,
Interesuje mnie nr katalogowy czujnika biegu jałowego - znalazłem 32008AA074 (ew. -071, -072).
I tu pojawia się"problem": niektóre źródła (jeśli nie większość) podaje,że ów nr posiada czujnik wstecznego.
Zatem, gdzie leży prawda? :D A może są identyczne? Tylko kwestia długości?
Pozdrawiam i liczę na pomoc
czujnik biegu jałowego _Impreza 2,0 NA
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: czujnik biegu jałowego _Impreza 2,0 NA
Grzebałem tam kilka lat temu ostatnio, także mogę coś pomieszać, ale z tego co mi się po głowie kołata, to te czujniki są identyczne a różnią się jedynie kolorem i (chyba) długością przewodu oraz wtyczką.
Szociu mi kiedyś przysłał całą garść czujników, cofania i luzu, abym sobie wybrał pasujący :) Pamiętam że miały różne kolory, wtyczki (męskie/żeńskie) i długości przewodów.
Szociu mi kiedyś przysłał całą garść czujników, cofania i luzu, abym sobie wybrał pasujący :) Pamiętam że miały różne kolory, wtyczki (męskie/żeńskie) i długości przewodów.
- wolek1993
- 2 gwiazdki
- Auto: 2x Impreza GT MY97 & MY99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Jeżeli od GT'ka są takie same do jest tak jak mówi Bergen, to samo tyle że wtyczki "odwrotnie" i jeden jest czarny a drugi biały. Mam je w garażu to jeszcze mogę zmierzyć dokładnie dla pewności :D
- wolek1993
- 2 gwiazdki
Skoro tak to mam na sprzedaż
wymontowane wczoraj ze skrzyni.

a nie mają w GT innych wtyczek?Bergen pisze:Do GTka są takie same.
na razie mam "spokój" :)wolek1993 pisze:Skoro tak to mam na sprzedażwymontowane wczoraj ze skrzyni.
a ile go cenisz? dla ułatwienia mogę dodać,że zamiennik (nowy) można kupić za 70 zł

aaa, tego nie wiem, pisałem o samych dynksach.umberto pisze: a nie mają w GT innych wtyczek?
- wolek1993
- 2 gwiazdki
zrobię jutro zdjęcia to się wyjaśni czy są takie same :D co do ceny, nie mam pojęcia nie zastanawiałem się nad tym, wiadomo zmiennik to nie to co oryginał