Forester 2006 rozrzad
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Forester 2006 rozrzad
Witam, male pytanko (moze niedyskretne ale czasami istotne) ile serwisy lub solidne warsztaty biora za wymiane rozrzadu w Foresterze z rocznika 2004 - 2008, 2 l benzyna bez turbo. Interesuje mnie robocizna i czesci lub za calosc.
Dzieki z gory
Maks
Dzieki z gory
Maks
Re: Forester 2006 rozrzad
W 2 litrowym forku 2006-2008 rozrząd jest taki sam jak w turbo i kosztuje chyba więcej
Pasek, rolki, napinacz to samo. Jednak jak ktoś chce wymienić z pompą wody to będzie trochę drożej od turbo właśnie ze względu na nią.bujak27 pisze:W 2 litrowym forku 2006-2008 rozrząd jest taki sam jak w turbo i kosztuje chyba więcej
EDIT:
Oczywiście mowa o EU, bo w USA jest SOHC i będzie taniej.
vel misza, Pozdrawiam!
Miszozon w forku 2004 bez wiatraka silnik jest SoHC .125 kucy
Forek 2006 bez wiatrak silnik jest DoHC . 158 kucy
Oczywiście mowa o EU
Forek 2006 bez wiatrak silnik jest DoHC . 158 kucy
Oczywiście mowa o EU
Oczywiście mowa o EU, bo w USA jest SOHC i będzie taniej.[/quote]
Właśnie dziś mi krzyknęli 2100 zł za rozrząd do US 2,5, gdzie w Warszawie i okilicach może być taniej?
Właśnie dziś mi krzyknęli 2100 zł za rozrząd do US 2,5, gdzie w Warszawie i okilicach może być taniej?
Właśnie na Okęciu (Koper) tyle mi krzyknęli :).Kubik1 pisze:Może być Okęcie ?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 199 razy
pauluswck, Kubik1 zapewne nie miał na myśli ASO, tylko np. warsztat Piotra Ducha na Gizińskiego 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Masz tu numer do Piotra Ducha 602 347 049rrosiak pisze:pauluswck, Kubik1 zapewne nie miał na myśli ASO, tylko np. warsztat Piotra Ducha na Gizińskiego
DziękiKubik1 pisze:Masz tu numer do Piotra Ducha 602 347 049rrosiak pisze:pauluswck, Kubik1 zapewne nie miał na myśli ASO, tylko np. warsztat Piotra Ducha na Gizińskiego
Genaralnie masz dużo warsztatów nie ASO począwszy od Bajecznej na Pradze po Piaseczno, józefów i opp. itd.
Wystarczy troche poszukać.
Wystarczy troche poszukać.