witam panowie
zakupilem sobie wlasnie subaru impreza wrx kombii 2005 roku. Kupilem go bez przodu, bo mam takiego anglika z 2002 roku, wszystko bylo fajnie do czasu kiedy mnie nie olsnilo ze przody w tych autach sa inne ( wiem ze jest to smieszne ale naprawde nie jestem znawca a od zawsze chcialem miec ten samochod i napalilem sie jak szczerbaty na suchary ). teraz pytanka:
- czy przod od 2002 podejdzie mi do 2005
- moze ktos wie gdzie kupic przod do 2005 rok kombi bo na alledrogo nie ma nic....
- czy pas przedni i chlodnice w 2002 i 2005 beda takie same?
- czy silnik i skrzynia w obu beda takie same ( w tym z 2005 roku jest uszkodzony motor i peknieta obudowa skrzyni i chce wlozyc to z 2002 roku)
sory chlopaki za te pytania, ale troche sie zalamalem jak sie ocknalem a naprawde chce miec to auto.
dzieki z gory za pomoc.
subaru impreza wrx kombii 2005 rok
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: subaru impreza wrx kombii 2005 rok
Co to znaczy "przód"?
Inny jest pas przedni, błotniki, maska, zderzak, itp.
Te drugi to też kombi? Bo sedan jest też jeszcze inny i do kombi ani błotniki, ani zderzak nie będą pasowały.
Sinik jest inny. Ten z 2005 ma zmienne fazy rozrządu, 2002 nie ma, wiec wiązka i komp inne.
Inny jest pas przedni, błotniki, maska, zderzak, itp.
Te drugi to też kombi? Bo sedan jest też jeszcze inny i do kombi ani błotniki, ani zderzak nie będą pasowały.
Sinik jest inny. Ten z 2005 ma zmienne fazy rozrządu, 2002 nie ma, wiec wiązka i komp inne.