Które będą lepsze - Philips Nightvision czy Philips Bluevision? Podobno wbrew nazwie te drugie świecą na biało

Czy do modelu '03 potrzebuję żarówek H4 i W5W na postojówki, czy jakiś innych?
Ja ostatnio kupilem Phillipsa NightGuide (ponoc super mega hiper, kupa jak pisal LucekPaul_78 pisze: Które będą lepsze - Philips Nightvision czy Philips Bluevision? ?
Też takie kupiłem, podobno tych nightvision już nie ma, bo zastąpiły je właśnie nightguide. W poniedziałek zostaną założone, wkrótce relacja.Interceptor pisze:Ja ostatnio kupilem Phillipsa NightGuide (ponoc super mega hiper, kupa jak pisal LucekPaul_78 pisze: Które będą lepsze - Philips Nightvision czy Philips Bluevision? ?, czekam kiedy przyjda i zdam relacje
Czy cena=jakość? Opłaca się inwestować?Paul_78 pisze:nightguide
Co do ceny/jakości, to nie powiem przed wtorkiem. Jestem przeciwny pseudo-zenonom używanym przez dresiarzy do nadawania powagi różnym Calibrom, Golfom II i pełnoletnim BMW. Te żarówki nie mają udawać ksenonów. Zobaczymy.gimof pisze:Czy cena=jakość? Opłaca się inwestować?Paul_78 pisze:nightguide
Zawsze byłem przeciwny udziwnianiu żarówek i inwestowaniu w zenony, ale...
Właśnie nie... dają w miarę białe światło, pasujące wg mnie do tych wszystkich "białych" żarówekBergen pisze:nie wyglądają jarmarcznie ?
Eee... nie jechałem jeszcze w trasie. Tam, gdzie jeżdżę, na złość jest dość jasno. Pobocze doświetlają bez porównania lepiej, niż standardowe. Ogólnie różnica jest, tzn. wygląda to tak:gimof pisze:Paul_78 i jak