Mam buga europejczyka z programem zrobionym niby 320HP ale chce wrócić do serii, mam wtryski, turbo itd z buga ale anglika. i pytanie czy podpasuje mi ten komp z anglika do EU orientuje się ktoś, mam też kompa z GTka 2000r też anglika, na co zwrócić uwagę
ps. kluczyk pętle immo mam do każdego kompa
czy podejdzie komp z anglika
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
-
lukasz_rider
- 1 gwiazdka
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: czy podejdzie komp z anglika
dziwnie kombinujesz ....
PS. podłączając seryjny komp zadbaj o to aby wszystkie graty też były seryjne (IC, turbo, wtryski, wydech, głowice, itp) w pewnych granicach zmian ecu sobie poradzi, ale takie "kombinacje" w wiekowym już aucie ... to ryzykowna zabawa .... bo chyba nie chcesz podmienić lepszych części na gorsze i później sprzedać taką "niby serie" nie upalaną jakiemuś niewinnemu człowiekowi na allegro
bo jak problem leży tylko w za dużej mocy (320KM w WRX to jednak sporo) .. to może warto podjechać do dobrego tunera i poprawić mapę na "bezpieczną" ... nie wiem jakie masz plany do auta, ale czasem warto na początku trochę więcej wydać, żeby później spać spokojnie
PS. podłączając seryjny komp zadbaj o to aby wszystkie graty też były seryjne (IC, turbo, wtryski, wydech, głowice, itp) w pewnych granicach zmian ecu sobie poradzi, ale takie "kombinacje" w wiekowym już aucie ... to ryzykowna zabawa .... bo chyba nie chcesz podmienić lepszych części na gorsze i później sprzedać taką "niby serie" nie upalaną jakiemuś niewinnemu człowiekowi na allegro

bo jak problem leży tylko w za dużej mocy (320KM w WRX to jednak sporo) .. to może warto podjechać do dobrego tunera i poprawić mapę na "bezpieczną" ... nie wiem jakie masz plany do auta, ale czasem warto na początku trochę więcej wydać, żeby później spać spokojnie
Re: czy podejdzie komp z anglika
źle mnie zrozumiałeś wyjmuje wszystkie graty i wracam do serii ale oryginalny sterwonik jest juz zawirusowany pod te graty "lepsze" teraz zakładam wszystko seryjne i komp mam z ori programem ale od angola :)
A te kompy nie były już przypadkiem normalnie programowalne? Może wystarczy podjechać do jakiegoś tunera i poprosić o wgranie seryjnej mapy? Powinno to być tańsze niż strojenie...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl